Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

5 tips voor effectieve animatie in uw zakelijke video’s

Er is een overvloed aan online bronnen beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren van de basis van 2D animatie. De tips die ik in deze post heb gedeeld zullen je helpen om direct aan de slag te gaan met character animatie. Deze technieken zullen je helpen om je geanimeerde figuren te versterken en leven te geven.

De mogelijkheden van After Effects kunnen ook worden gebruikt om uw personages tot leven te brengen nadat u uw tekenanimatiefilms hebt opgenomen. Geanimeerde video’s hebben de visuele punch die alleen video kan leveren, maar toch hebben ze minder tijd en geld nodig om te produceren dan de live video doet. Animatievideo’s zijn een geweldige methode om uw doelgroep aan te spreken en te voldoen aan hun verwachtingen in het digitale tijdperk.

Een animatievideo of uitleganimatie is een geweldig middel om de ziel van uw merk vast te leggen en uw publiek te prikkelen over wat komen gaat. Wanneer goed uitgevoerd, kan de geanimeerde video een van de meest effectieve manieren zijn om de boodschap van uw merk over te brengen. Klanten, bestaande klanten en de grotere online gemeenschap kunnen allemaal profiteren van uw video-inhoud. Het promoten van uw producten en diensten met behulp van explainer video’s is een bewezen strategie; aan de andere kant is het aantrekken van nieuwe medewerkers door middel van geanimeerde wervingsfilms een trefzekere aanpak voor succes.

Direct tot het publiek spreken in de video is een fantastische benadering om dit in animatie uit te drukken. Bij het gebruik van animatie is het van cruciaal belang om een emotionele band met uw kijkers te creëren, zoals beschreven in de eerste stap. De inherente aantrekkingskracht van kijkers op gezichten van andere mensen kan worden versterkt door echte personen in uw verklarende video op te nemen. Creëer een personage dat de doelgroep die u probeert te bereiken weerspiegelt om uw verhaal – dat wil zeggen, uw video – interessant en herkenbaar te maken.

Wanneer u animaties gebruikt, kunt u uw merk in elk aspect van uw film integreren. Het gebruik van animatie om ingewikkelde concepten duidelijk en beknopt over te brengen wordt gedemonstreerd door deze film voor Google Voice. U weet al dat video een uitstekend medium is om ingewikkelde ideeën op een duidelijke, onderhoudende en begrijpelijke manier over te brengen. U kunt als beginner beoordelen of uw video-concept werkt door een storyboard te maken.
Met behulp van een storyboard kunt u een duidelijk idee krijgen van het uiteindelijke ontwerp van uw geanimeerde video voordat u talloze uren en aanzienlijke middelen besteedt aan de creatie ervan.

Met een storyboard kunnen belanghebbenden en deelnemers zien hoe de uiteindelijke video eruit zal zien voordat hij gemaakt wordt. Deze Salsify Animation Toolkit is een uitstekende plek om te beginnen als u een geanimeerde explainer video wilt maken.

Deze film geeft snel antwoord op de vragen van de kijker over wat het bedrijf doet en hoe het hen kan helpen productiever te zijn, en heeft een memorabele titel en eigenzinnige animatie. Maar whiteboardfilms zijn niet alleen bedoeld om uw producten te promoten of over de meest essentiële aspecten ervan te praten. Ze kunnen ook worden gebruikt om uw publiek te onderwijzen.