Komt het in uw bedrijf voor dat klanten wachten op hun afspraak in een wacht- of uitvangstruimte? Zorg er dan voor dat u gasten wat te doen en te zien hebben! Door middel van informatieschermen in een ontvangsthal van een bedrijf, kunt u eenvoudig draadloos de informatie presenteren die u wilt delen met bezoekers. Of dit nu het nieuws, het weer of bedrijfsinformatie is. Op die manier informeert en entertaint een bedrijf de gasten die aan het wachten zijn op bijvoorbeeld hun afspraak. Een specialist zoals InAVate kan u helpen met het draadloos presenteren van informatie via narrowcasting. Van een afstand bepaalt u zelf welke informatie u via het beeldscherm laat zien. Of dit nu om tekst, afbeeldingen of video’s gaat. Met narrowcasting past u snel en eenvoudig uw content aan, zodat het aansluit bij de doelgroep, tijdstip en plaats.

Informatie over draadloos presenteren krijgt u van de specialist

Is het weer tijd om de jaarcijfers te presenteren, maar wilt u een alternatief voor uw microfoon met kabel? Dat is goed te begrijpen. Kies er daarom voor apparatuur om eenvoudig draadloos te presenteren en ga voor een maximale bewegingsvrijheid en interactie met het publiek. Wanneer u last heeft van technologische problemen, kunt u daarom het best een specialist inschakelen. Samen met u kijken zij wat de beste oplossingen voor uw bedrijf zijn. InAVate is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf. Wanneer u draadloos gaat presenteren, krijgt u inderdaad meer bewegingsvrijheid tijdens de presentatie, wat zorgt voor een dynamischer gevoel. Zoekt u naar digitale mogelijkheden tijdens een vergadering? Dankzij Barco ClickShare deelt u eenvoudig uw beeldscherm met uw collega’s of klanten. Of dat nu binnen uw bedrijf is of daarbuiten. Een specialist zorgt ervoor dat uw vergadering of presentatie dankzij moderne technologische systemen nog beter en aangenamer wordt.

Met de serviceovereenkomst van een specialist kunt u altijd draadloos blijven presenteren

Wilt u draadloos gaan presenteren? Dan bent u natuurlijk op zoek naar de allerbeste kwaliteit.  Een specialist zoals InAVate zorgt ervoor dat u op de technologie kunt vertrouwen op het moment wanneer dat nodig is. Dankzij een serviceovereenkomst kiest u voor een optimale zekerheid, afgestemd op uw wensen en situatie. Op die manier werkt uw techniek altijd. Of u nu draadloos wilt presenteren of dat u eenvoudig informatie van uw beeldscherm wilt delen met collega’s via Barco ClickShare. Dankzij een overeenkomst met de specialist verlengt u de levensduur van uw investering, doordat zij preventief onderhoud plegen. Wanneer uw apparatuur een storing aangeeft, helpen zij u zo snel mogelijk van uw problemen af. 24 uur per dag, zeven dagen in de week.