Juist wanneer u een woning met een plat dak hebt is het belangrijk om uw plafond goed te laten isoleren. Platte daken verliezen in de winter behoorlijk snel warmte. In de zomer is dat een ander verhaal. De warmte dringt uw woning snel binnen, waardoor het lastig is om het koel te houden in huis. De producten van Easycell zijn een echte uitkomst voor iedereen die een woning met plat dak heeft. Dankzij deze producten kunt u uw plafond namelijk heel eenvoudig en efficiënt isoleren tegen verlies van warmte of koelte. Ook biedt dit bedrijf producten voor het isoleren van een spouwmuur. Zo heeft uw woning voortaan altijd een aangename temperatuur dankzij plafond- en spouwmuurisolatie.

Thermische en akoestische spouwmuurisolatie

Wat is uw reden om een plafond of spouwmuur beter te gaan isoleren? Er zijn namelijk verschillende redenen waarom vakkundige plafondisolatie voordelen oplevert. u in de winter dat het lekker warm is in huis? En in de zomer juist de warmte zo veel mogelijk buitenshuis houden? Dan is er sprake van thermische spouwmuurisolatie. Woont u in een drukke buurt en wilt u het liefst zo min mogelijk last hebben van de geluiden van buitenaf? Dan is het belangrijk om uw woning ook akoestisch te isoleren. Uw reden voor het isoleren van uw woning, is bepalend voor de isolatiemethode die u kiest. Zo zijn voor thermische isolatie de EasyPearls van Easycell een effectieve én voordelige optie. Wilt u echter dat uw spouwmuurisolatie zowel thermisch als akoestisch is? Dan kunt u het beste gebruik maken van Climaglass.

Verschillende producten voor effectieve spouwmuurisolatie

Lijkt het u wat een spouwmuur te laten isoleren door Easycell? Dit bedrijf biedt een innovatieve oplossing voor isolatie. Het grootste voordeel, is dat er geen verbouwing nodig is. Zij bieden verschillende producten voor het isoleren van een plafond, maar ook voor spouwmuurisolatie. Voor het isoleren van een spouwmuur kunt u gebruik maken van EasyPearls of Climaglass. Elke parel van de EasyPearls bestaat uit zo’n 3000 met gas gevulde cellen die zorgen voor de isolatie van uw spouwmuur. Het product Climaglass is geschikt voor zowel thermische- als akoestische spouwmuurisolatie. Dit product wordt droog ingeblazen met een inblaasmachine en neemt absorbeert warmte en kou, maar ook geluid. Welk product is voor u het meest geschikt? De specialisten van Easycell adviseren u er graag over!