Msign studio
Image default
Electronica en Computers

Een goed CRM voor in de accountancy heeft vele voordelen

Als accountant is het belangrijk met de tijd mee te gaan als het aankomt op de technologie. Er zijn namelijk veel taken die jij als accountant uitvoert die geautomatiseerd of vereenvoudigd kunnen worden. Acuity is een bedrijf dat altijd bezig is met het ontwikkelen van software en platforms zodat bedrijven makkelijker en sneller hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarom hebben zij een goed CRM voor de accountancy op de markt gebracht. Dit platform heet Tess voor Accountancy en zorgt ervoor dat jij al jouw taken voortaan bij elkaar gebundeld en overzichtelijk op een rij hebt staan.

De stap naar efficiënter werken

CRM voor in de accountancy zorgt ervoor dat jij eenvoudig klantcontact hebt. Je hebt namelijk een portaal waarin je documenten voor de klanten kunt uploaden en tevens de cijfers kunt inzien. De klanten kunnen op hun beurt ook documenten inzien en uploaden. Je hebt dus als het ware een soort communicatiemiddel. Daarnaast heb je door middel van de handige dashboards ook altijd inzicht in de bedrijfsgegevens. Dit houdt in dat je niet alleen alle financiële cijfers en rapporten bij de hand hebt, maar je kunt ook zien welke processen er op dat moment bezig zijn en welke werknemers het oppakken. Alle taken die jij normaal verspreid doet over verschillende platforms, zijn hier eenvoudig in één gebundeld. Dat is het handige van de CRM voor accountancy die Acuity heeft ontwikkeld!

Laat het nieuwste platform integreren in jouw bedrijf

Wil jij graag vernieuwen op het gebied van technologie? Besluit dan de nieuwste CRM voor accountancy aan te schaffen voor jouw bedrijf. Bij Acuity is het heel makkelijk. Je neemt contact met hen op en je vertelt wat je wensen zijn. Zij zorgen met hun vakmanschap ervoor dat dit zo snel mogelijk in jouw bedrijf wordt geïmplementeerd. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://www.acuity.nl/s/