Msign studio
Image default
Dienstverlening

Een medische vertaling met vaktermen laten verzorgen

We hebben allemaal wel een keer een document of bestand dat we aangeleverd krijgen in een vreemde taal, maar graag willen laten omzetten in onze eigen taal of juist andersom. Als dat gebeurt, kunt u het beste een professioneel vertaler inschakelen. Elycio Tekst & Vertaling is een vertaalbureau dat gespecialiseerd is in het vertalen van allerlei soorten teksten. Als u dus een medische vertaling heeft waarin veel in vaktermen wordt gesproken, dan kunt u deze eenvoudig naar deze specialist sturen en zij zorgen dat een van hun vertalers het bestand vertaalt en zo snel mogelijk naar u terugstuurt. Uiteraard krijgt u voorafgaand een offerte en achteraf een factuur thuisgestuurd.

Teksten laten redigeren

Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen medische vertaling nodig heeft, maar dat u een tekst wilt laten redigeren. Dit houdt in dat Elycio Tekst & Vertaling kijkt naar een tekst die al in de goede taal staat. Zij bekijken of het goed is geschreven en halen waar nodig grammatica- en spelfouten eruit. Wilt u graag een tolk laten komen voor een congres of andere bijeenkomst? Dat kan ook. Dit vertaalbureau is ook van andere diensten thuis, zoals tolkdiensten, ondertiteling en redigeerklussen. Doordat zij werken met een breed netwerk aan freelancers, weten ze altijd wel iemand te vinden voor de klus. U krijgt natuurlijk zodra ze een vertaler gevonden hebben bericht wanneer ze denken het terug bij u te kunnen leveren.

Ga voor aantrekkelijke tarieven

Wilt u uw medische vertaling laten vertalen door een expert en wilt u hier niet teveel voor betalen? Ga dan eens informeren bij Elycio en zij bekijken wat ze voor u kunnen betekenen. Welke taal u ook wenst, zij bieden een vertaler die uw vertaling voor u gaat verzorgen. U neemt contact met hen op via de contactgegevens op de website van de specialist.

https://elyciovertaalbureau.nl/