In een stroometiket wordt een splitsing gemaakt tussen grijze en groene energiebronnen. Denk bij grijze energiebronnen aan bijvoorbeeld aardgas, kolen en kernenergie. Uiteraard kies je het liefste voor groene energie. Deze energie is afkomstig uit duurzame energiebronnen, waaronder waterkracht en zonne-energie. Via Welke Energieleverancier heb je een duidelijk overzicht over de energieleveranciers van groene energie. Welke leverancier voor jou het voordeligste is? Bezoek de website en kom er binnen een paar minuten achter. In een oogopslag zie je namelijk wat de top drie is van de voordeligste leveranciers op dit moment. Stap jij vandaag nog over op een duurzaam alternatief?

Verschillende stroometiketten per energieleverancier

Wist je dat een energieleverancier de mogelijkheid heeft om meerdere stroometiketten te publiceren? Voorbeelden hiervan zijn een apart stroometiket voor de consumentenmarkt en een apart etiket voor de zakelijke markt. Daarnaast is het ook mogelijk om een stroometiket per product te publiceren. Hoeveel energie verbruik jij per maand en wat voor stroometiket is in jouw situatie van toepassing? Vul jouw adresgegevens in en geef aan wat de gezinssamenstelling is. Vervolgens vergelijk je de verschillende energieleveranciers eenvoudig met elkaar. Voor welke leverancier je ook kiest, je bent altijd verzekerd van up-to-date prijzen en kiest altijd voor een goedkoop contract.

Tips om energietarieven te vergelijken

Nadat je jouw gegevens in hebt gevoerd, merk je al snel dat er veel aantrekkelijke opties zijn. Maar hoe vergelijk je op de best mogelijke manier? Het ervaren team van welke leverancier vertelt het je graag. Let bijvoorbeeld op de prijs per kWh voor stroom en de prijs per m³ voor gas. Maar ook met het vastrecht, eenmalige kortingen en aanbiedingen dient rekening gehouden te worden. Heb je dit vergeleken en ben je er achter gekomen welke energieleverancier het groenst is? Bekijk in dat geval ook de contractduur. Bij een contract van één jaar weegt de eenmalige korting zwaarder dan bij een contract van drie of zelfs vijf jaar. Kun je hulp gebruiken met het uitzoeken van de voordeligste leverancier? Neem gerust contact op met dit bedrijf en laat je vrijblijvend adviseren.