Brievenbusbanket.nl

Gebak door de brievenbus

Bij brievenbusbanket.nl kunt u gebak bestellen dat in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus wordt geleverd. 

‘Hoe kan dat dan?’, vraagt u zich vast en zeker af. Wij verpakken de brievenbustaart erg goed en zorgen dat het precies in het brievenbus doosje past zodat het tijdens de zending niet kan bewegen en dus heel blijft. De afmetingen van uw brievenbus zijn wettelijk bepaald, dus wij hebben doosjes die hier precies door passen. Een groot voordeel van een verzending in een brievenbus doosje is dat de ontvanger hiervoor niet thuis hoeft te blijven om het pakketje aan te nemen.

Verschillende soorten en maten

Brievenbusbanket.nl heeft zorgvuldig meerdere soorten ambachtelijke brievenbus taartjes samengesteld, zo kunt u kiezen uit;

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

De verschillende soorten ambachtelijk banket zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten brievenbus doosjes; Normaal met één stuk brievenbustaart (A6-formaat doosje), Large met twee stuks brievenbus taartjes (A5-formaat doosje) en Extra Large met vier stuks gebak door de brievenbus (A4-formaat doosje).

Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten te combineren in onze Large en Extra Large doosjes, dit betekend dat u wel tot vier verschillende soorten taart door de brievenbus in hetzelfde brievenbus doosje kan laten leveren.

Zakelijk bestellen

Een groot deel van Nederland werkt momenteel thuis, hierdoor is een groot sociaal vlak van de werkvloer weggevallen en waar normaal gezellig werd geluncht of met een vergadering een gebakje werd gegeten is dit totaal weggevallen.

Bij brievenbusbanket.nl kunt u grotere zakelijke orders plaatsen om bijvoorbeeld met het hele kantoor een zoom-meeting te houden onder het genot van een brievenbustaart. Geen order is te groot, zo nemen we al orders aan vanaf 25 stuks tot zelf 20000 stuks, neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl.

Uw personeel of collega zal het erg waarderen blijkt uit ervaring, aangezien we tot nu toe alleen nog maar positieve feedback terug hebben gekregen van de bedrijven die u voor zijn gegaan.

Ook relatiegeschenken besteld u via brievenbusbanket.nl, neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.brievenbusbanket.nl/