Msign studio
Image default
Horeca

Geniet van heerlijk eten bij dit restaurant in de buurt van Gilze

Wilt u eens heerlijk uit eten in de omgeving van Gilze en bent u op zoek naar een goed restaurant? Ga dan eens langs bij Herberg De Drie Linden in Breda. Hier kunt u terecht voor een uitgebreide brunch, lekkere lunch of een heerlijk diner. Ga eens langs met uw partner of neem de hele familie mee om te genieten van het heerlijke eten in dit restaurant. Het is zelfs mogelijk om uw feesten en partijen hier te organiseren, want ze verhuren ook zalen. Dan hoeft u zich zowel over de locatie als over de catering van uw feest geen zorgen te maken. U heeft ook nog eens de keuze uit diverse arrangementen. Zo kunt u kiezen voor een barbecuepakket, maar behoren ook buffetten en hapjes tot de mogelijkheden.

De lekkerste gerechten voor jong en oud

Voor slechts € 23,50 per persoon geniet u al van een driegangenkeuzemenu bij dit restaurant in de buurt van Gilze. Hierbij heeft u de keuze uit diverse koude en warme gerechten voor het voorgerecht, vlees- vis- of vegetarische gerechten voor het hoofdgerecht en allerlei heerlijke desserts. Ook aan de kinderen is er gedacht, want voor hen is er een speciaal kindermenu met een cadeautje uit de schatkist. Zowel jong als oud geniet dan ook van heerlijk eten in het gezellige restaurant Herberg De Drie Linden in Breda.

Reserveer een tafel

Wilt u genieten van de lekkerste gerechten bij Herberg De Drie Linden? Reserveer dan een tafel bij dit restaurant nabij Gilze om zeker te zijn van een plaatsje. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen, maar u kunt ook via het formulier op de website reserveren. Reserveert u voor dezelfde dag? Dan kan dat tot 15.00 uur via het formulier. Is het later dan 15.00 uur? Dan kunt u alsnog reserveren door telefonisch contact op te nemen.

https://3linden.nl/

Gerelateerde artikelen

Nieuwe locatie bij Welling ook voor zakelijk activiteiten

Cocktails voor feesten

Het supplement voor het versterken van de hersenen – ook wel bekend als Omega 3/DHA-visolie of voedi