Voordat u langsgaat bij een professionele truckwash is het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten. Bij TruckWash 1 is dat heel duidelijk: zij zorgen ervoor dat uw vrachtwagen er weer uitziet als nieuw. Elke dag staan ervaren medewerkers klaar om uw vrachtwagen volledig te reinigen. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bijde truckwash

Als u met de caravan op vakantie gaat, is de kans groot dat deze smerig wordt. Of u nu door de modderige natuur rijdt of twee weken verblijft op de camping, vlekken en vuil zijn onvermijdelijk. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Laat uw vrachtwagen schoonmaken bij de goed bereikbare truckwash

Werkt u als vrachtwagenchauffeur? Dan heeft u ongetwijfeld een ware passie voor de weg en bent u dag in en dag uit te vinden op de snelwegen. Van het noorden van het land naar het zuiden, en van het westen naar het oosten en visa versa. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers er met professionele reinigingsmiddelenv rvoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.