Gaat u met uw onderneming een SAP BO Migratie traject aan? Maar wat kunt u hiervan verwachten? Bij een specialist genaamd Golden Query kunt u daarom altijd rekenen op een vaste professionele aanpak. Dit begint met het inventariseren van de huidige omgeving. Tijdens deze fase wordt inzichtelijk welke objecten moeten worden gemigreerd. Op basis hiervan stelt de specialist een projectplan op en gaat het migratie traject van start. Na de migratie ontvangt u altijd een uitgebreid advies over de eventuele vervolgstappen, zoals een optimalisatie van de rechtenstructuur of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte naar een SAP BO dashboard.

Altijd op de hoogte van de staat van uw SAP BO Migratie traject

Bij het doen van SAP BO Migratie moet u een expert inschakelen. Golden Enquery is een bedrijf met jarenlange ervaring hierin. Een groot voordeel wanneer u dit bedrijf inschakelt, is dat u heldere communicatie ervaart. Gedurende het gehele traject bij een BusinessObjects Migratie, houdt de specialist u op de hoogte van de huidige staat. U bent er altijd van op de hoogte hoe de migratie loopt vergeleken met de planning en of de planning eventueel moet worden bijgesteld. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan én draait uw nieuwe SAP BO omgeving al binnen korte tijd.

Houd grip op uw data dankzij SAP BO Migratie

Het hebben van data wordt steeds belangrijker. Deze data wordt wel steeds ingewikkelder. Dit maakt het lastig om snel de juiste inzichten te verwerven. En dat is zonde, want duidelijke data en correcte informatie zijn nodig om de juiste beslissingen te nemen voor uw onderneming. Door een SAP BO Migratie traject in te gaan, maakt u uw data duidelijk en overzichtelijk. Dit proces begint allemaal met het stellen van de juiste vraag. Dat is meteen waar de naam van het bedrijf Golden Query op is gebaseerd: het stellen van de gouden vraag om het maximale uit uw data naar boven te krijgen.