Heeft u een winkel of kantoor? Dan zijn inbraak werende rolluiken geen overbodige luxe. Ook voor woonhuizen kunnen rolluiken een uitkomst bieden. Tegenwoordig zijn er zoveel kleuren en maten te verkrijgen, een rolluik naar wens is snel gevonden.

Specialist in rolluiken Den Haag

Celerol is al meer dan 24 jaar specialist. Goede service, uitstekende producten en vakkundige monteurs is waar het bedrijf voor staat. Men staat garant voor snelle levering van rolluiken op maat. En heeft u storing aan huidige luik of is een rolluik reparatie nodig? Ook dan staat het bedrijf paraat. Met de 24/7 bereikbare storingsdienst hoeft u nooit lang te wachten.

Bent u op zoek naar een specialist voor rolluiken in Den Haag? Dat komt goed uit. Celerol is er gevestigd. Het werkgebied is echter veel ruimer. Van Amsterdam tot Spijkenisse, van Breda tot Rotterdam.

IJzersterk- geheel op maat

Alle rolluiken die Celerol leveren zijn ijzersterk en op maat. Ze worden bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie. Naast rolluiken voor woningen en garages zijn er systemen voor winkels en kantoren. Er zijn diverse mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen- en eventuele eisen vanuit de gemeente, heeft u de keuze uit rolluiken die:

  • Volledig gesloten zijn- geen doorkijk mogelijkheid
  • Kleine perforaties bevatten- minimale doorkijk mogelijkheid
  • Buis systeem- optimale doorkijk mogelijkheid

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de kosten voor een rolluiksysteem? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Hier zijn geen kosten aan verboden. Contact opnemen is eenvoudig. De medewerkers staan u graag te woord.

https://www.celerol.nl/