Msign studio
Image default
Dienstverlening

Jouw professionele keukens worden 100% schoon dankzij de dieptereiniging van dit bedrijf

Heeft u een horecaonderneming waar u voedsel verwerkt in professionele keukens? Dan is het van belang dat deze keukens voldoen aan hoogste eisen voor hygiëne én aan de HACCP-normen. Als uw keuken niet volledig schoon is, is het niet veilig hier eten in te bereiden. Als uw eigen personeel uw keuken schoonmaakt, dan missen zijn misschien moeilijk bereikbare plekken. Juist op deze plekken bouwen organische en anorganische vervuiling als vetafzetting en corrosie- en kalkaanslag zich op. Deze vervuiling is een ware voedingsbodem voor bacteriën. Met een dieptereiniging uitgevoerd door de professionals van Floor Facility Services uit Gouda zijn uw professionele keukens weer helemaal schoon.

Dieptereiniging heeft vele voordelen

Als u de ervaren, representatieve en goed opgeleide professionals van dit bedrijf inschakelt voor de dieptereiniging van uw professionele keukens in Gouda, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de hygiëne-eisen. Als zij bij u langs zijn geweest, voldoet u automatisch aan de HACCP-normen én allerhoogste eisen voor hygiëne. Bovendien ontlasten zij uw personeel, omdat zij nu minder tijd hoeven te besteden aan de schoonmaak van de keukens. Zij kunnen in plaats daarvan doen wat ze het leukste vinden, namelijk eten bereiden. Ook heeft u minder last van storingen én wordt de levensduur van uw apparatuur verlengd.

Vraag om meer informatie

Wist u dat u Floor Facility Services ook inhuurt voor de dieptereiniging van andere ruimtes dan alleen uw professionele keukens? Ook voor het schoonmaken van sanitair of van uw werkplek kunt u bij hen terecht. Bovendien is het mogelijk om uw hardware, zoals uw toetsenborden, computerschermen en serverruimtes, door deze vakkundige professionals te laten schoonmaken. Zelf de eindschoonmaak van uw bouwproject kunt u aan hen overlaten. Heeft u vragen over een van de diensten die dit bedrijf biedt? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website.

 

https://www.floorfacility.nl/