Exho is een professioneel en ervaren bedrijf op het gebied van detachering en de binnenvaart. Bij dit bedrijf kies je uit allerlei vacatures. Dit bedrijf is er voor werknemers en werkgevers. Lijkt werken in de binnenvaart als matroos je wel wat? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als kapitein? Of heb je altijd al gedroomd over een baan als stuurman? Het zijn allemaal voorbeelden van banen die het uitzendbureau aanbiedt. Daarnaast is Exho ook een VTL-erkend leerbedrijf en investeert en ontwikkelt voor de opleidingen matroos, schipper en kapitein voor de binnenvaart. Start jouw carrière tijdens of na jouw studie en laat je informeren over de mogelijkheden.

Xoek is dé app als je wilt werken als matroos in de binnenvaart

Xoek is een app om werknemers en werkgevers met elkaar te combineren. Ideaal voor werkgevers om gekwalificeerd personeel te vinden en voor werknemers om een geschikte baan te krijgen. Hierdoor wordt het wel heel eenvoudig om te gaan werken in de binnenvaart, bijvoorbeeld als matroos, stuurman of kapitein. Studeer je nog, waardoor je (nog) niet in het bezit van een diploma bent? Of moet je nog starten aan je opleiding? Doordat Exho een leer/werktraject voor de binnenvaart op heeft gezet, worden jouw opleidingskosten betaald en ben je verzekerd van een opleiding van hoogstaande kwaliteit. Ga jij binnenkort aan de slag als matroos in de binnenvaart?

Verzekerd van een baan als je gaat werken in de binnenvaart

Het is zover, je hebt onlangs je studie afgerond en je bent klaar voor het werkleven. Echter, het is niet altijd eenvoudig om een baan te vinden. In de binnenvaart is dit niet het geval. Sterker nog: in deze bloeiende sector is volop werk te vinden. Hoe dat kan? Omdat transport over het water goedkoper en beter voor het milieu is, kiezen steeds meer bedrijven voor deze manier van vervoer. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en tal van vrije dagen. Lijkt het werken als matroos, stuurman of kapitein in de binnenvaart je wel wat? Neem voor een uitdagende job, of het opleidingstraject, contact op met het team van Exho.