Wilt u uw bedrijf gemakkelijk onder de aandacht brengen? Laat dan kartonnen koffiebekers of plastic bekers bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of beide. Deze vorm van adverteren is zowel praktisch als voordelig, want u gebruikt het oppervlak van een item dat u dagelijks gebruikt. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos, want u kunt allerlei soorten kleuren, tekst en prints op de bekers laten drukken. Daarbij kunt u zelf een ontwerp insturen of Promocups laten helpen bij het design. Waar u ook voor kiest, u zult zeker een prachtig eindresultaat ontvangen.

Verwerk uw logo of bedrijfsnaam in een prachtig ontwerp

Kartonnen koffiebekers en plastic bekers bieden een groot oppervlak om te bedrukken. U kunt gemakkelijk uw logo of bedrijfsnaam op de bekers laten drukken. Daarbij kunt u gebruik maken van vele verschillende kleuren. Bij Promocups adviseren ze u over de kleuren en lettertypen die voor uw ontwerp het beste werken. U wordt betrokken bij het hele ontwerp proces. Het bedrukken van de kartonnen koffiebekers en plastic bekers gebeurt pas als u het uiteindelijke ontwerp heeft goedgekeurd. Op die manier weet u zeker dat het eindresultaat aan al uw wensen voldoet. Zo krijgt u een bedrukte plastic beker of kartonnen koffiebeker die u met trots kunt uitdelen.

Kies voor recyclebare of herbruikbare bekers

Geef uw bedrijf meer aandacht en laat uw kartonnen koffiebekers en plastic bekers bedrukken door Promocups. Dit bedrijf levert kwaliteit, dus u kunt er zeker van zijn dat uw logo, bedrijfsnaam of wat u ook laat drukken volledig tot zijn recht komt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om deze manier van adverteren op een duurzame manier uit te voeren. Promocups levert namelijk ook wegwerp bekers van recyclebare materialen en herbruikbare bekers. Zo kunt u met een gerust hart adverteren. Bovendien blijft uw logo of bedrijfsnaam nog lang zichtbaar als u deze op een herbruikbare beker laat drukken.