Naast een borstvergroting bij uw betrouwbare kliniek in de regio Antwerpen, kunt u bij Mediclinic terecht voor tal van andere perfect uitgevoerde esthetische ingrepen. Voor vrijwel alle plastische ingrepen bent u hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.

Specialist in omgeving Antwerpen voert borstvergroting veilig uit

Er zijn heel wat verschillende redenen om een borstvergroting te laten uitvoeren bij Mediclinic. U heeft altijd al kleinere borsten gehad, uw borsten zijn na gewichtsverlies of borstvoeding kleiner geworden. Als u hiervoor kiest, dan wilt u natuurlijk dat de ingreep veilig wordt uitgevoerd. Dat is hier zeker het geval. Hoezo? De kliniek voldoet allereerst aan de strengste S3 norm wat een must is als u veilig onder narcose wilt. Daarnaast wordt een borstvergroting in een steriele omgeving gedaan om het infectierisico zo laag mogelijk te houden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden waarom een borstvergroting bij een privékliniek in omgeving Antwerpen altijd veilig wordt uitgevoerd.

Voordelen van borstvergroting bij privékliniek dichtbij Antwerpen

U geniet tal van voordelen wanneer u uw borstvergroting laat uitvoeren in de privékliniek van Mediclinic, nabij Antwerpen. De uitvoering van uw esthetische ingreep gebeurt altijd volgens alle Europese normen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.