De Zuidas is het snel ontwikkelende kennis- en zakencentrum gelegen in Amsterdam-Zuid. Dankzij de gunstige ligging, dichtbij de luchthaven Schiphol en de Amsterdamse binnenstad, is de Zuidas zeer in trek bij nationale en internationale organisaties. De Zuidas stond voorheen bekend als een van de bekendste kantorenlocaties van Nederland. Tegenwoordig staat de Zuidas naast werklocatie ook bekend als gemengde stadswijk, waarin wonen, werken en recreëren in elkaars verlengde liggen. Met het gevarieerde woonaanbod is de Zuidas geliefd onder diverse leeftijdsgroepen. De Zuidas groeit momenteel uit tot een levendige Amsterdamse woonwijk, waar horecagelegenheden, winkels, culturele-, sport- en zorgvoorzieningen in overvloed te vinden zijn.

Rust en ontspanning

Door de drukte van het dagelijks leven is het belangrijk om een moment van rust en ontspanning in uw agenda te plannen. Ontspanning heeft een positieve invloed op het verbeteren van de productiviteit en het verhogen van de motivatie. Regelmatig bezoeken van wellnesscentra heeft een ontspannende werking, waardoor u kunt ontsnappen van de dagelijkse verplichtingen.

Hotel aan de Amstel met wellness

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel biedt u de mogelijkheid te ontspannen in het gloednieuwe wellnesscentrum. Het wellnesscentrum bestaat uit Wellness de Tropen, Day Spa Eva, Delete Waxing en Gym Adam. In de wellness kunt u genieten van uiteenlopende behandelingen in natuurlijke sferen afgestemd op het icoon ‘de toekan’. Maak gebruik van de sauna, het stoombad, de infraroodsauna of maak kennis met het duizend jaar oude Oosterse ritueel de Rhassoul in wellness hotel Amsterdam.

Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel bent u in de gelegenheid ondergedompeld te worden in ultieme ontspanning en pure verwennerij. Ontdek het diverse aanbod in het wellnesscentrum en geniet van al dat moois het hotel aan de Zuidas te bieden heeft. Voor meer informatie kunt u terecht op de site of neem contact op via het telefoonnummer 020 80 01 100.

https://www.vandervalkamsterdam.com/