Of het nu voor school, een sportschool of sportvereniging is, lockers zijn de perfecte oplossing om kleding en andere waardevolle eigendommen op te bergen. Voor het bestellen van een locker hoef je tegenwoordig niet meer de deur uit. Zowel lockers als kluizen kun je eenvoudig en snel online bestellen.

Lockers voor kleding

Garderobekasten, ook wel kledinglockers genoemd zijn onmisbaar tijdens het gymmen op school, de sportschool of bepaalde bedrijven. Er is een ruime keuze uit verschillende modellen, volledig af te stemmen op de doelgroep. Kies bijvoorbeeld voor een locker met hang- en leggedeelte voor optimaal gebruiksgemak.

Robuuste kast
Worden de lockers vaak en intensief gebruikt, bijvoorbeeld op de sportschool of het bedrijf, dan is een model uit de serie brandweerkasten een aanrader. Kies voor een model dat niet alleen qua gebruik afgestemd is op de doelgroep, maar stem het design af op het interieur. Dit zorgt ervoor dat de kasten niet alleen nuttig zijn, maar perfect passen bij de inrichting. Er is een grote keuze in formaten, kleuren en modellen. 

Zelfs voor de tablet of laptop

Een laptop is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Niet verwonderlijk dat deze overal meegenomen worden. Laptopkasten binnen bedrijven zijn alom bekend, maar ook scholen en verenigingen maken er steeds vaker gebruik van. Om een laptop of tablet veilig op te kunnen bergen, terwijl je klant gebruik maakt van de sportschool of ze;fs wanneer de leerlingen gymmen is een laptopkast een must.

De laptopkasten zijn gericht op optimaal gebruiksgemak en hebben opbergvakken die voldoende ruimte bieden voor een laptop of tablet. Voorzien van een stevig slot heeft de gebruiker de zekerheid dat zijn kostbare kleinood veilig opgeborgen is. Ook hier geldt natuurlijk dat er ruime keuze is uit diverse formaten, kleuren en modellen.

 

https://www.locker.nl/