Als u graag uw bedrijventerrein schoonhoudt met een goede veegmachine, heeft u de keuze uit meerdere opties. Niet alleen in het merk veegmachine dat u kunt kopen, maar ook wat betreft het model en het vermogen van de motor. Voordat u een keuze maakt moet u dus eerst bepalen waar u de veegmachine vooral voor wilt gebruikten. Gaat u de vloer van uw bedrijfshal aanpakken? Of moeten de dokken waar de vrachtwagens binnenkomen puinvrij worden gemaakt? Misschien zoekt u wel een goede allrounder. Hoe dan ook, door contact op te nemen met Lansto B.V. krijgt u altijd een advies op basis van uw behoeften!

Nooit meer een vuiltje op de vloer of in de lucht? Dan is een veegmachine kopen echt een must!

Om de gezondheid van u en uw medewerkers zo goed mogelijk in bescherming te nemen, is het van belang dat er op een schone werkomgeving wordt gelet. Stof kan na verloop van tijd leiden tot irritaties aan luchtwegen en de ogen. Zeker in de zware industrie, houtbewerking en andere sectoren met krachtige machinerie wordt er behoorlijk wat stof opgeworpen. Door een veegmachine te kopen bij Lansto B.V. voorkomt u dat het stof zich ophoopt. Bovendien bespaart u flink wat tijd, en personeelskosten, want u hoeft geen veegploeg meer in te zetten aan het eind van de dag. Informeer naar de mogelijkheden en maakt binnenkort snel en efficiënt schoon met een professionele veegmachine. Ervaar de uitstekende service van Lansto B.V..

Door een zware veegmachine te kopen blijft ook de buitenboel altijd netjes

Herkent u het volgende? U maakt de ene dag uw bedrijf schoon en de volgende dag ligt het al weer vol met sneeuw, takken, zand, modder en bladeren. De natuur maakt er soms een zooitje van. En dat is soms erg vervelend, bijvoorbeeld als u een transport of logistiek bedrijf heeft, en er hierdoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Op een stel natte bladeren kan zomaar de band van een vrachtwagen wegslippen, met alle gevolgen van dien. Een zware veegmachine kopen biedt dan de uitkomst. Deze worden speciaal ontwikkeld door Lansto B.V. om ook onder zware omstandigheden goed te presteren. Zo blijft de buitenboel netjes en schoon, neemt het gevaar op ongevallen af, en wordt er efficiënter gewerkt.