Heb je vaak pijn in je rug, kniëen of voeten? Komt dit misschien omdat je veel moet lopen of staan? Kies dan voor zeer comfortabele (lichte) werkschoenen, oftewel veiligheidsschoenen, met een schokabsorberende hak. Hierdoor heb je geen last meer van je rug, heupen en/of voeten. Schoenen van Staal vindt het belangrijk dat de schoen goed is en niet te duur is. In het assortiment vind je comfortabele werkschoenen die de nodige bescherming bieden. In welke branche je ook werkzaam bent, bij de schoenenspecialist vind je zeker de ideale, comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen van de hoogste kwaliteit.

Verplicht werkschoenen dragen? Kies voor sportieve veiligheidsschoenen

Het dragen van werkschoenen is bij veel fysieke beroepen een must. Moet je werkschoenen dragen maar wil je wel een leuke schoen? Dan is Schoenen van Staal de specialist die u zoekt. In het assortiment vind je de perfecte werkschoenen voor zowel dames als heren. Wil jij extra lang genieten van je werkschoenen en veiligheidsschoenen? Hier speciaal voor jou wat onderhouds- en gebruikerstips. Maak de sleutel altijd volledig los. Hierdoor houdt je de schoen zo goed mogelijk in vorm. Is het nodig een schoenlepel te gebruiken? Doe dat dan ook. Loop de schoenen goed in voordat je ermee gaat werken en spray ze in met een speciale beschermingsspray. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer de schoen nat is geworden, deze niet onder de verwarming zetten. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw werkschoenen en veiligheidsschoenen zo lang mogelijk mooi blijven.

Ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren

De werkschoenen en veiligheidsschoenen voor dames en heren zijn comfortabel en sportief. Maar zoek je ook nog modieuze en comfortabele werkkleding? In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Quick, Python Maxguard en Apache. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Zit de kleding niet lekker of zijn de schoenen toch niet de juiste maat? Je kunt je bestelling tot 30 dagen na aankoop retourneren. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.