Zuiniger leven bespaart kosten. Maar de belangrijkste reden dat we kiezen voor zuiniger leven op het gebied van energie en andere milieu gerelateerde kwesties, is dat we willen bijdragen aan een beter milieu. We hebben door dat we hierbij kunnen helpen! Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Schakel de expert in voor de aanleg van uw opritverwarming

Is het in de wintermaanden erg glad door ijs en sneeuw rondom uw huis en bent u hier bijvoorbeeld al regelmatig gevallen? Valpartijen zijn verleden tijd met opritverwarming! De auto glijdt niet meer weg en de kinderen kunnen veilig buitenspelen tijdens de koude maanden. Voor het aanleggen van de opritverwarming heeft u wel een bedrijf nodig dat dit voor u kan doen. Aan de ene kant heeft u geen tijd en zin om het zelf te doen. En aan de andere kant wilt u graag advies over wat voor soort opritverwarming bij uw oprit past. Loopt uw oprit schuin omhoog, of zit er een bocht in? En hoe lang is de totale oprit? Allemaal vragen waar u een antwoord op krijgt wanneer u contact opneemt met Heating Group International.

Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Herkent u dat u te laat op uw werk bent omdat de autoruiten eerst moesten ontdooien voordat u aan de autorit kon starten? U bent niet de enige! Maar wat gebeurt er als de hele oprit bedekt is met ijs en sneeuw? Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming met een laag verbruik heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!