Msign studio
Image default
Bedrijven

Adverteren op de radio

Adverteren op de radio

Wil jij met jouw bedrijf meer bekendheid vergaren? Adverteren op de radio via Mureklais dan de perfecte uitkomst! Wij verzorgen graag de productie van jouw radiocommercial. Daarnaast zorgen wij ook dat de zendtijd ingekocht wordt. Wij regelen dus alles voor jou en jij krijgt meer bekendheid.

Waarom adverteren via Murekla?

  • Persoonlijkheid en deskundigheid
  • Snelheid van handelen
  • Omzetten van ideeën naar productie
  • Combinatie van productie, kennis, advies en zendtijd
  • 30 jaar ervaring in de reclamewereld

Scherpe tarieven

Wij kunnen voor scherpe tarieven zendtijd inkopen voor jouw radioadvertentie. Dit kunnen we doen doordat wij samenwerken met een vooraanstaand mediabureau. Door deze samenwerking zorgen we ervoor dat jouw doelgroep bereikt wordt met een mooie radioreclame.

Bedrijfsfilm laten maken

Naast een radioreclame kunnen wij jou ook voorzien van een mooie bedrijfsfilm. Wij visualiseren de informatie die jij over wil brengen op jouw doelgroep. Dit kunnen we doen in de vorm van een interview of met voice-over. Ook kunnen we een geanimeerde bedrijfsvideo voor jou maken.

Neem contact op!

Wil jij ons inschakelen voor de productie van jouw radioreclame? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier op onze website. De offerte is altijd gratis en vrijblijvend. Wij streven er naar om zo snel mogelijk op jouw bericht te reageren.