Msign studio
Gezondheid

Bezoek een mondhygiëniste in Den Haag

Een bezoek aan de tandarts staat jaarlijkse twee keer gepland, met geluk bent u daar zo weer weg. Wilt u uw gebit en tanden echt in optimale conditie houden, dan is een bezoek aan de mondhygiëniste in Den Haag een goed idee.

Wat doet een mondhygiënist in omgeving Den Haag?

De mondhygiënist in omgeving Den Haag kan u helpen om veelvoorkomende mond- en tandvleesproblemen te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan cariës, gevoelige tanden, tandvleesontstekingen, tandplaque, tandaanslag, een slechte adem en tandsteen. Een mondhygiëniste kijkt naar elk probleem anders, want elk probleem op gebied van je tanden vraagt om een andere behandeling. Zo is tandplak een veel voorkomende probleem. U kunt dit zelf grotendeels voorkomen door uw gebit minimaal twee keer per dag goed te poetsen en te stoken of ragen. Wel kan een mondhygiëniste uit Den Haag je instructies geven hoe u nog beter tandplan kunt voorkomen en verwijderen. Ook kunt je bij de mondhygiëniste uit Den Haag een afspraak maken voor het verwijderen van tandsteen, dit wordt ook wel een gebitsreiniging genoemd. Een gebitsreiniging bestaat uit voorlichting, instructie, tandsteen en aanslag verwijderen, polijsten en als laatst brengen we een fluoridevernis aan.

Andere problemen

Ook biedt een mondhygiëniste uit Den Haag hulp bij andere tandvleesproblemen. Enkele voorbeelden van tandvleesproblemen zijn bloedend tandvlees en terugtrekkend tandvlees. Deze problemen ontstaan door te hard poetsen, door tandplak en tandvleesontsteking. Een mondhygiëniste in Den haag valt vaak niet onder de basisverzekering, maar toch is het de moeite waard om een afspraak te maken. Want mocht je gebit niet goed onderhouden zijn, moet je vervolgens veel vaker naar de tandarts en dat kost ook veel geld. Een afspraak maken bij de mondhygiëniste in Den Haag kan gemakkelijk via het contactformulier op de website. Of kom vrijblijvend langs als je meer wilt weten over behandelingen.