Msign studio
Zakelijk

Dakterras Amsterdam

Als het mooi weer is wilt u graag buiten kunnen genieten van de zon. Het fijnst is het als u dit kunt doen in uw eigen tuin. Helaas is het hebben van een tuin niet altijd mogelijk, zeker niet als u in het centrum van een grote stad zoals Amsterdam woont. Gelukkig is dit probleem prima op te lossen door een dakterras aan te leggen. Hiermee creëert u uw eigen plekje waar u ongestoord buiten kunt zitten, midden in de stad. U kunt uw dakterras Amsterdam geheel naar eigen smaak inrichten, zodat het echt een onderdeel wordt van uw huis. 

Aanleg dakterras

De aanleg van een dakterras is een vakkundig karwei dat alleen uitgevoerd kan worden door specialisten. Daarom kunt u het beste het team van Kewodak inschakelen. Wij hebben verstand van alles wat te maken heeft met het platte dak en weten precies wat er nodig is om een mooi en duurzaam dakterras aan te leggen. U kunt erop rekenen dat wij een stevig dakterras maken waar u jarenlang plezier van zult hebben. Daarbij helpen we u graag met de inrichting van uw terras, zodat het volledig naar wens is. 

Daktuin Amsterdam 

Heeft u in plaats van een terras liever een tuin? Ook dat is mogelijk. Kewodak kan voor u een complete daktuin aanleggen, met verschillende soorten beplanting. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, dan vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. We kunnen zelfs een vijver plaatsen om uw daktuin Amsterdam helemaal af te maken. En wist u dat een daktuin niet alleen erg mooi, maar ook erg nuttig is? Het zorgt bijvoorbeeld voor een goede isolatie en levert voordelen op voor het milieu. Wij vertellen u graag meer over de aanleg van een dakterras of daktuin. Neem vandaag nog contact op, zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

http://www.kewodak.nl