Msign studio
Image default
Bedrijven

DE tijdelijke douchecabine

Douchen bij verbouwing badkamer

Er komt een tijd dat u sommige ruimtes in je huis zat bent. Of u bent gedwongen om de badkamer eens goed aan te pakken vanwege lichamelijke problemen. U wilt de badkamer verbouwen en dan denkt u bij zichzelf, hoe ga ik douchen bij verbouwing badkamer? Mensen kunnen best een tijdje door zonder te douchen maar op een gegeven moment begint u dan toch te ruiken. Natuurlijk kan u zichzelf elke ochtend wassen bij het aanrecht. Echter, daar voelt u zich misschien niet schoon genoeg door. De zoektocht naar waar u kan douchen voert u langs de buren en naar vrienden. Douchen is iets persoonlijks. Men staat naakt onder de douche en ergens anders douchen voelt niet helemaal oke. U kan zichzelf niet helemaal ontspannen en u wilt snel weer naar huis. Thuis douchen! En dat kan!

Een tijdelijke douchecabine thuis

Niet van huis om te douchen bij een verbouwing is mogelijk bij Showerrent. Bij Showerrent huur je gemakkelijk een tijdelijke douchecabina. Het enige wat u nodig hebt is een aansluiting op water en een afvoer. Douchen bij verbouwing badkamer is efficient en prettig met een tijdelijke douchecabine. Showerrent komt de douche brengen, aansluiten en ophalen. Voor zo’n 250 euro voor twee weken ontsnapt u aan de vervelende taak om iemand anders te vragen zijn douche voor u open te stellen..

Een mobiele douchecabine voor mensen die slecht ter been zijn

Bent u door een ongeluk of door omstandigheden slecht ter been geworden? Heeft u van de gemeente(WMO) een bedrag gekregen om uw badkamer aan te passen? Dan denkt u vast dat een Mobiele douchecabine tijdens de verbouwing van uw badkamer niet voor u bedoeld is. Echter Showerrent heeft ook mobiele douchecabines die geschikt zijn voor rolstoelen. Zo kan u toch douchen terwijl uw badkamer aangepast wordt aan uw nieuwe situatie.

Meerdere douchecabines voor uw gasten

Soms komt het voor dat mensen een groot feest of evenement geven en er douches beschikbaar moeten zijn. Bijvoorbeeld een zwemevenement of internationaal evenement waar mensen zich niet kunnen terugtrekken naar hun eigen doucheruimte. Dan kunt u door Showerrent de aantallen benodigde douchecabines laten plaatsen. Wij helpen u graagbij het succesvol laten verlopen van uw evenement.

https://www.showerrent.nl/