Msign studio
Image default
Dienstverlening

Dit is wat een phishingtest voor uw bedrijf kan betekenen

Bent u bekend met een gesimuleerde phishingtest? ConanDoyle, een specialistisch bedrijf uit Wateringen, draagt met zo’n test bij aan uw beveiliging tegen hackers. Bedrijven zijn immers een gewild doelwit, omdat hun systemen veel informatie bevatten. Voornamelijk persoonsgegevens zijn erg gewild.

Waarom is een phishingtest goed voor uw bedrijf?

Door geregeld een phishingtest uit te voeren, kan ConanDoyle precies meten hoeveel medewerkers een gesimuleerde phishingmail openen. Daarnaast kunnen zij direct testen hoe goed het beveiligingssysteem van uw bedrijf dit soort mails herkent en wat er vervolgens mee gedaan wordt. Door uw bedrijf te beveiligen tegen hackers, verkleint u de kans dat kwetsbare persoonsgegevens in de handen komen van de verkeerde mensen. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat hackers de identiteit van uw bedrijf overnemen en uw bedrijfsnaam gebruiken om andere mensen te hacken. Juist om dit te voorkomen, kunt u de hulp inschakelen van dit specialistische bedrijf uit Wateringen. Met diverse beveiligingssystemen helpen zij bij de beveiliging van uw bedrijf tegen hackers. Welk systeem uw bedrijf het hardst nodig heeft, wordt bepaald door middel van de phishingtest. Meer hierover leest u hier: www.conandoyle.eu/nl/gesimuleerde-phishing-test. Naast het laten installeren van een beveiligingssysteem tegen cyberaanvallen, zal dit bedrijf u toelichten wat u zelf kunt doen om de kans op een aanval zo klein mogelijk te maken. Een van de dingen die u zelf kunt doen is regelmatig uw wachtwoord vervangen of een virusscanner te gebruiken.

Wacht niet tot het te laat is!

Schakel op tijd de hulp in van ConanDoyle uit Wateringen om de beveiliging tegen hackers te optimaliseren. Het uitvoeren van een phishingtest is binnen enkele minuten volbracht, waardoor u snel samen met de specialisten aan de slag kunt om uw bedrijfsbeveiliging te verbeteren. Zo houdt u uw bedrijf en uw werknemers op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom cyberaanvallen. Neem contact op met het bedrijf om uw afspraak voor een kennismaking in te plannen.