Msign studio
Image default
Tuin en buitenleven

Een bestelling plaatsen bij Bustotaal

Bustotaal is een online webshop die alle benodigdheden in huis heeft om jouw kachel, tuin en jouw huisdieren te kunnen voorzien. Er is ook een fysieke winkel beschikbaar, die te vinden is in Winsum. Mocht je iets online willen bestellen, dan is het vaak zo dat als het voor 16.00 uur besteld is, dat het de volgende werkdag in huis kan zijn. De prijzen van Bustotaal liggen redelijk laag, en kan jij dus jouw bestelling voordelig en snel in huis hebben. De fysieke winkel is doordeweeks en zaterdag geopend, de zondagen zijn ze gesloten. Dus mocht je een keertje zin hebben om daarheen te gaan, let even op de openingstijden.

Zit er garantie op de producten?

Op alle producten zit de wettelijke garantie. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het herroepingsrecht, waar een formulier van te vinden is op de website. Deze is gemakkelijk te downloaden. Als de producten geleverd zijn, maar er is een defect aan, dan heb je een garantie van 1 jaar. Mochten de producten die er besteld zijn en beschadigd zijn niet meer op voorraad zijn, dan wordt er een oplossing bedacht. Vaak is het een omruiling met een ander product, maar het is ook mogelijk om het volledige bedrag makkelijk terug te krijgen.

Hoe werkt het herroepingsrecht?

Mocht een product niet naar wens zijn, of beschadigd zijn, dan kan je binnen 14 dagen de bestelling herroepen. Hier hoef je geen opgave bij te leveren. Als het na deze 14 dagen is, dan kan je gebruik maken van het herroepingsrecht. Dit kan door het bedrijf Bustotaal op de hoogte te stellen door een brief of een mail op te stellen. Zoals al gezegd, kan je hiervoor ook gebruik maken van het formulier die op de website te vinden is. Het geld of het nieuwe product zal snel geregeld worden, meestal binnen 14 dagen nadat het bedrijf op de hoogte is gesteld.