Msign studio
Zakelijk

Een goede zorgverzekering voor arbeidsmigranten

HollandZorg staat bekend als hét adres als het gaat om verzekeringen voor tijdelijke werknemers uit het buitenland. Werken in Nederland als buitenlander komt steeds vaker voor. Om ervoor te zorgen dat iedereen voorzien is van een goede zorgverzekering biedt HollandZorg diverse mogelijkheden. Naast de basisverzekering biedt HollandZorg diverse aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Voordelen voor werknemer en werkgever

De zorgverzekeringen van HollandZorg bieden voordelen aan werknemers én werkgevers. Zo houden we voor werkgevers de administratie gemakkelijk en duidelijk door middel van ons werkgeversportaal. Alle flexmigranten zijn online aan- en af te melden. Factureren doen we digitaal. En voor advies op maat wordt u te woord gestaan door een vaste contactpersoon. Werknemers kunnen rekenen op uitstekende vergoedingen en ruime zorgkeuze. Ook het meeverzekeren van het gezin is in sommige gevallen mogelijk.

In 2009 is HollandZorg gestart met het leveren van zorgverzekeringen aan arbeidsmigranten. Ook als het gaat om zorgtoeslag voor buitenlandse werknemers zit u goed bij HollandZorg. In ons zorgportaal hebben we een directe link gemaakt met de Belastingdienst. Als werknemer of als werkgever komt u er snel achter of er recht is op zorgtoeslag. Bent u benieuwd wat HollandZorg voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u snel op weg.

https://www.hollandzorg.com/