Msign studio
Image default
Dienstverlening

Een prachtige recreatiewoning naar wens laten bouwen

Is het bouwen van een recreatiewoning iets waar u al jarenlang van droomt? En ziet u al helemaal voor zich hoe u uw eigen recreatiewoning gaat bouwen? Schakel dan de specialisten van Blommers Bouwsystemen in, want zij hebben een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd als het gaat om het realiseren van dit soort constructies. Hét kenmerk van een vakantie- of recreatiewoning is natuurlijk het uitstekende comfort en de prachtige locatie waar het is geplaatst. De wensen die u op dit gebied heeft, kunt u dan ook altijd met de specialisten van dit bedrijf overleggen, zodat u zeker weet dat een recreatiewoning bouwen ook resulteert in een oplevering naar wens. Ook is uw budget uiteraard bespreekbaar, waar de medewerkers van Blommers Bouwsystemen altijd rekening mee zullen houden.

Een zorgwoning op maat laten bouwen voor een zorgbehoevende  

Blommers Bouwsystemen biedt u tevens een complete dienstverlening aan wanneer u een zorgwoning wilt laten bouwen. Ook hierin is dit bedrijf sterk gespecialiseerd. Een goede en aandachtige zorg wordt tegenwoordig steeds duurder, terwijl de kwaliteit van leven voor een zorgbehoevende uiteraard prioriteit heeft. Om deze kwaliteit te waarborgen, is een zorgwoning laten bouwen door een gespecialiseerd bedrijf als Blommers Bouwsystemen een uitstekend idee. Net als de recreatiewoning, en vele andere constructies die u door hun specialisten kunt laten realiseren, wordt de zorgwoning volledig op maat gebouwd. Uw wensen en natuurlijk die van de zorgbehoevende staan hierbij volledig centraal.

U kunt hier terecht voor een uitgebreid dienstenpakket

Niet alleen de realisatie van een vakantie- of zorgwoning maakt deel uit van het dienstenpakket van dit bedrijf; ook voor onder meer clubgebouwen, ateliers, poolhouses en garages kunt u hier terecht. U profiteert hierbij altijd van het meest nauwkeurige maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Neem contact op met de specialisten van Blommers Bouwsystemen en maak uw wensen kenbaar. Bent u al helemaal tevreden met een van hun prefab-constructies? Dan geniet u nóg sneller van uw nieuwe aanwinst!