Msign studio
Image default
Bedrijven

Een rolcontainer huren

Als je een bedrijf hebt dan heb je vaak veel afval. Dit afval kan voorkomen in allerlei verschillende vormen. Daarvoor bestaan er ook allemaal verschillende rolcontainers, zodat jij als bedrijf je afval gemakkelijk kwijt kunt. Je hebt bijvoorbeeld rolcontainers voor restafval en flessenglas, maar ook voor papier en karton, vertrouwelijk papier en organisch. Het ligt er maar net aan wat je nodig hebt, maar het kan allemaal geregeld worden. Je hoeft alleen maar een rolcontainer te huren. De rolcontainer die je huurt wordt vervolgens op locatie geleverd en wordt ook weer geleegd. Hoe vaak dit gedaan wordt kun je zelf aangeven. Zorg ervoor dat je je afval goed scheidt, dat draagt namelijk bij aan een beter milieu.

 

Populairste

Besluit je om een rolcontainer te huren dan heb je verschillende opties. Er zijn drie opties die voor veel bedrijven werken en die nu dus ook gezien worden als de populairste opties. De eerste is voor restafval. Dit is een container voor 1100 liter. 1100 liter staat gelijk aan ongeveer 18 vuilniszakken. Verder wordt de container een keer in de vier weken geleegd en kost dit €31,95 per maand. De tweede is ook voor restafval, maar is net een beetje anders. Het formaat en de prijs zijn namelijk anders. Het formaat van deze container is 660 liter. Dit staat gelijk aan ongeveer 11 vuilniszakken. Deze container kost €23,40 per maand een wordt ook een keer in de vier weken geleegd. De laatste is voor papier en karton. Deze container is 660 liter en staat dus weer gelijk aan ongeveer 11 vuilniszakken. De leging is ook hier een keer in de vier weken. Deze container kost €12,15 per maand.

 

Huren

Een rolcontainer huren is heel makkelijk. Dit kan via Rolcontainer Nederland. Deze aanbieder heeft een goede service en scherpe prijzen. Bovendien zijn er meerdere mogelijkheden. Ben je benieuwd naar meer? Check dan even de website. Dit bedrijf levert rolcontainers door heel Nederland. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar je afval, want de container staat gewoon op je terrein en wordt vanzelf geleegd. Het enige wat jij hoeft te doen is netjes iedere maand betalen en alles wordt voor je geregeld. Lees hier hun ‘over ons’ pagina, om meer informatie te krijgen over het bedrijf.