Msign studio
Tweewielers

Goedkoop een nieuw kettingslot kopen

De prijzen van kettingsloten kunnen duurder zijn dan je denkt. Voordat je besluit een kettingslot te kopen moet je eerst goed vergelijken en zorgen dat je het juiste type kiest. Je kunt online heel goedkoop nieuwe sloten kopen, het is niet altijd eenvoudig de kwaliteit te bepalen. Met een ART 4 slot zit je eigenlijk altijd goed, toch moet je rekening houden met enkele aandachtspunten. In dit artikel zetten we alle informatie voor je op een rij.

 

In de online webshop kun je goedkoop elk soort ART 4 kettingslot aanschaffen.

 

Waar vind je goedkoop een kettingslot?

Een kettingslot moet passen bij jouw gebruik. Let op de lengte van de ketting, kies bij voorkeur een model die je ook aan een paal kunt verankeren. Een kort kettingslot is lichter en eenvoudiger te vervoeren. Als je goedkoop uit wilt zijn kun je gerust in de webwinkel een slot bestellen, je hebt altijd 14 dagen zichttermijn zodat je altijd zeker bent dat je de juiste keuze maakt. Er is dus geen risico dat je met online bestellen een verkeerd slot koopt.

 

Hoe herken je een goed slot?

Het ART keurmerk geeft je een goede indicatie van de kwaliteit, een ART 3 of ART 4 kettingslot biedt voldoende bescherming voor elke scooter. Houd rekening met de dikte van de schakels, die moeten wel door de velg heen passen. Bij kleine retro wieltjes kan dat soms lastig zijn. ART 4 is een rating voor motorfietsen, maar je mag er uiteraard ook een scooter mee vastleggen.

 

Kijk zelf in de webwinkel en vergelijk de verschillende mogelijkheden, online ben je altijd goedkoper uit.

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/sloten/