Msign studio
Image default
Gezondheid

Hulp bij het herstel van een blessure

Als u een ongeluk heeft gehad of er is een medische behandeling bij u uitgevoerd kan het zijn dat u baat heeft bij goede revalidatie Amsterdam. Hier behandelingen volgen gaat u helpen om zo snel mogelijk weer in uw oude lichaam terecht te komen en alles weer normaal te kunnen. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat als u geopereerd bent aan uw been, dat lopen wat lastiger gaat. Samen met een behandelaar gaat u iedere week oefenen. U zult zien dat u te maken krijgt met een geleidelijk proces, geduld is dus belangrijk. Het is van belang dat u de oefeningen die u meekrijgt ook daadwerkelijk thuis gaat doen.

Spoedig beter voelen

Wij snappen dat u zo snel mogelijk resultaat wilt zien, maar u moet het niet te snel willen. Wanneer u uw lichaam overhaast zult u alleen nog maar verder van huis raken. Tijdens het herstel kunnen uw spieren en gewrichten namelijk ook overbelast raken en dat kan grote gevolgen hebben. Luister dus goed naar wat de behandelaar tegen u zegt. Hij kan u het beste advies geven over de regelmaat waarin de oefeningen moeten worden gedaan. Ook is het belangrijk dat u uw pijngrens goed aangeeft. Een ander kan dit namelijk niet voor u invullen of bepalen.

De beste hulp in Amsterdam

Revalidatie in Amsterdam voelt als thuiskomen. Onze collega’s zijn ontzettend lief en hebben allemaal het beste met je voor. We zullen goed naar je luisteren en je op zoveel mogelijk vlakken ondersteunen. Wij hebben verschillende behandelaren die gespecialiseerd zijn op verschillende lichaamsdelen. Voor klachten aan uw rug komt u dus bij een andere behandelaar terecht dan als u voor uw been komt. Hierdoor bieden wij de beste hulp die we u kunnen geven. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan eerst een gesprek plannen om te kijken in hoeverre wij u kunnen gaan begeleiden.