Msign studio
Gezondheid

Je beter voelen en er mooier uitzien met een huidbehandeling

Je beter voelen én er mooier uitzien met een huidverbetering behandeling of injectables. Dat is het streven bij Van Lennep Kliniek, die mannen en vrouwen van dienst is met deskundige en veilige cosmetische behandelingen. De kleinschalige, gespecialiseerde kliniek staat al meer dan tien jaar onder leiding van de professionele cosmetisch arts Ludy Holst. Zij is NVCG-gecertificeerd en werkt nauw samen met dermatologen, plastisch chirurgen en neurologen uit omliggende ziekenhuizen.

Diverse behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging

Je kunt voor diverse professionele huidbehandelingen terecht bij de kliniek. Maak korte metten met  pigmentvlekken, rosacea, couperose, acne, littekens, rimpels en diverse andere huidproblemen of storende factoren. Ervaar het frisse uitstraling en een gezonde huid door middel van een peeling, bindweefselmassage of laserbehandeling. Veilige injectables pakken rimpels of volumeverlies effectief aan.

Een rimpelbehandeling in het gezicht, de hals of het decolleté

Een rimpelbehandeling is een veelvuldig uitgevoerde behandeling in Van Lennep Kliniek. Rimpels kunnen zich op allerlei plekken openbaren, bijvoorbeeld op het decolleté, in het gezicht en in de hals. Je kunt je onder meer laten behandelen tegen lachrimpels rond de mond, wallen onder de ogen, kraaienpootjes, lipverjonging en fronsrimpels tussen de wenkbrauwen. Er zijn ook behandeling tegen rimpels zonder Botox of fillers. Iedere behandeling is persoonlijk en maatwerk begint dan ook met een goed gesprek. Deze eerste intake is kosteloos. Heb je vragen over de huidbehandelingen bij Van Lennep Kliniek? Bel naar het algemene nummer: 070 – 737 00 88, verzend een e-mail of maak gebruik van het contactformulier op de website vanlennepkliniek.nl. Voor behandelingen kun je terecht in Den Haag of Oegstgeest en binnenkort ook in Wassenaar!

https://www.vanlennepkliniek.nl/