Msign studio
Image default
Rechten

Laagdrempelig advocatenkantoor in Almere

Ben jij op zoek naar een laagdrempelig advocatenkantoor in Almere? Dan ben je van harte welkom bij Gase Advocatuur. Dit is een advocatenkantoor met meer dan 30 jaar ervaring in de rechtsgebieden familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Hier wordt betaalbare juridische hulpverlening aangeboden maar er wordt ook gewerkt op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Toegankelijk en laagdrempelig advocatenkantoor

Gase Advocatuur in Almere is een toegankelijk en laagdrempelig advocatenkantoor. Zo is er dagelijks een gratis inloopspreekuur van 9:00 tot 11:00. Je kunt in deze tijd gewoon binnenlopen zonder afspraak. Je zult dan direct gratis te woord gestaan worden door advocaat Mr. Drs. H. Gase.

Als je geen mogelijkheid hebt om vrijblijvend binnen te lopen, kun je ook altijd bellen. Ook dan kunnen zij met jou meedenken om te kijken hoe zij jou precies van dienst kunnen zijn.

Werkzaam in verschillende rechtsgebieden

Advocatenkantoor Gase Advocatuur heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van jeugdrecht en strafrecht. Bij jeugdrecht kun je denken aan onderwerpen zoals ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, beëindiging van het gezag en het jeugdstrafrecht.

In het strafrecht zijn zeer veel verschillende onderwerpen. Enkele onderwerpen hiervan zijn diefstal, oplichting en mishandeling. Op de website van Gase Advocatuur vindt je een uitgebreide lijst van alle verschillende onderwerpen waarvoor je bij dit advocatenkantoor in Almere terecht kunt.

Neem direct contact op

Een strafrechtelijke procedure moet je niet in je eentje voeren. Deskundige rechtsbijstand is hierbij vereist. Neem direct contact op met Gase Advocatuur als je de hulp van een gespecialiseerde advocaat nodig hebt. Ook voor spoed kun je dit advocatenkantoor bellen.

Ook als je slechts vragen hebt over een van de onderwerpen binnen het jeugdrecht of het strafrecht kun je contact opnemen. Dit advocatenkantoor zal jou altijd te woord staan en al jouw vragen op professionele wijze beantwoorden.

http://gase-advocatuur.nl