Msign studio
Image default
Auto’s en Motoren

Met deze laadpaal voor jouw BMW laad je je auto in no time op

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Inmiddels gaan elektrische auto’s als warme broodjes over de toonbank. Steeds meer automerken wagen zich er aan een (aantal) elektrische model(len) op de markt te brengen. Het vertrouwen van consumenten ten opzichte van elektrische auto’s wordt steeds hoger wat betekent dat de vraag gestaag toeneemt. Dat steeds meer mensen elektrisch gaan rijden brengt echter ook problemen met zich mee. Rijen bij laadpalen en opladers in de buurt die constant bezet zijn komt steeds vaker voor. Gelukkig is er een oplossing om hieronder uit te komen: een eigen laadpaal.

Nooit meer in de rij staan

Hoewel er steeds meer laadpunten bijkomen komt het vaak voor dat de laadpunten bezet zijn. Dit is natuurlijk erg vervelend. Zeker omdat u met uw elektrische auto al wat langer moet wachten dan bij het tanken van brandstof. Dit is ook al meteen een deel van het probleem. Omdat het opladen langer duurt staat u langer te wachten en kunnen er per laadpunt veel minder auto’s per dag worden opgeladen dan dat er bij 1 pomp benzineauto’s worden getankt. Het grootste probleem is dat het toenemen van het aantal laadpunten niet op kan tegen het toenemen van de elektrische auto’s in Nederland. Een eigen laadpaal kan hierbij uitkomst bieden. U bent gegarandeerd ervan verzekerd dat u uw auto kunt opladen.

Een investering die zich terug betaalt

Het is een hele investering zo’n eigen laadpaal. Gelukkig is het wel een investering die zich op termijn terugbetaald. Openbaar laden is namelijk duurder dan opladen via een eigen laadpaal. De kosten van openbaar laden kunnen zelfs zo oplopen dat het goedkoper is om met een benzine of diesel auto op stap te gaan als men kijkt naar de prijs per afgelegde kilometer. Reden genoeg om na te denken om te investeren in een eigen laadpaal.

Eenvoudig uw auto ’s nachts opladen

Een ander groot voordeel van een eigen oplaadpaal is dat u erg eenvoudig uw auto ’s nachts op kunt laden. Het duurt natuurlijk altijd een tijdje voordat uw auto is opgeladen. Meestal duurt het wel een paar uur. S nachts laden is daarom erg efficiënt. U hoeft niet te wachten en u kunt de volgende ochtend meteen de weg op met een volle accu.

Op zoek naar een laadpaal voor uw BMW? Dit is wat u moet weten

Als u op zoek bent naar een laadpaal voor uw BMW moet u op een aantal dingen letten. Niet alle laadpalen zijn namelijk hetzelfde. Ze maken gebruik van verschillende soorten technieken en oplaadsnelheden. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende laadpalen te verkrijgen dat het lastig kan zijn op de juiste te kiezen voor uw situatie. Het liefst heeft u natuurlijk een laadpaal die perfect past bij uw auto om zo efficiënt mogelijk op te kunnen laden. Op Accu-Machine hebben we een ruim aanbod van laadpalen voor BMW en kunt u op basis van uw BMW eenvoudig de juiste paal uitzoeken.

https://www.accu-machine.nl/laadpalen/laadpaal-voor-bmw/