Msign studio
Bedrijven

Mobiele pinautomaat kopen

Een mobiele pinautomaat kopen bij Pintip

Wilt u een mobiele pinautomaat kopen voor uw bedrijf? Misschien opent u binnenkort wel een nieuwe winkel en komt een nieuw pinautomaat goed van pas? Dan bent u bij Pintip aan het juiste adres! Wij regelen al het regelwerk er omheen, zoals de administratie met uw bank en het instellen van het mobiele pinautomaat. Zo bent u geen tijd kwijt aan allerlei papierwerk en ingewikkelde instellingen die gewijzigd moeten worden en houdt u meer tijd over voor belangrijkere zaken. De mobiele pinautomaat wordt gebruiksklaar bij u geleverd, zodat uw klanten meteen kunnen pinnen en u er verder geen omkijken meer naar heeft.

De diensten van Pintip

U kunt uw wensen online of telefonisch aan ons doorgeven, waarna wij aan de slag gaan met de mobiele pinautomaat die u bij ons gekocht heeft. Naast het kopen van een mobiele pinautomaat, is het ook mogelijk om een pinautomaat te huren of te leasen, voor als u bijvoorbeeld op een evenement staat. Dat is wel zo makkelijk, dan hoeft u niet met losse muntjes en briefgeld aan de gang.

Weet u niet helemaal zeker of u een vaste pinautomaat of mobiele pinautomaat wilt kopen? Vul dan de onlinekeuzehulp in, zodat u kunt bepalen welk pinautomaat het meest geschikt is voor uw locatie. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel de pinautomaat dan online of telefonisch, dan staat hij binnen een mum van tijd al werkend bij u op de toonbank.

Wilt u een mobiele pinautomaat kopen bij Pintip?

Of wilt u meer weten over de diensten die Pintip u aanbiedt? Of weet u niet zeker welke soort pinautomaat het best bij uw locatie past en heeft u ons deskundig advies nodig? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0529-484004. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw nieuwe pinautomaat.

https://www.pintip.nl/