Msign studio
Image default
Woningen

Moderne kleuren voor een keuken

Ga je een nieuwe keuken plaatsen in je woning? Of ben je net verhuisd en wil je graag een keuken geheel naar je eigen wensen laten maken? Dan kun je kiezen voor een zwarte keuken van Anselm Oome. Het laten plaatsen van een keuken is natuurlijk erg afhankelijk van je eigen smaak. Naast de keuze voor de materialen, heb je natuurlijk ook een belangrijke keuze te maken voor een bepaalde kleur. In dit blog artikel willen we je dan ook enkele tips geven voor moderne kleuren voor je keuken.

Welke kleuren kun je gebruiken voor een moderne keuken?

Bij de keuze voor een keuken, is het belangrijk om te weten waar je de keuken voor wilt gebruiken. Moet hij bijvoorbeeld goed passen bij de rest van de woning, of dient het juist als een opvallende eyecatcher? In het eerste geval kan een keuken een zeer rustige uitstraling krijgen. Je kunt hiervoor kiezen voor de standaard kleur wit voor een moderne keuken. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de keuken ook direct saai is. Een witte keuken kun je namelijk bij Anselm Oome ook perfect laten maken met bijvoorbeeld een hoogglans. Hierdoor krijgt de keuken een zeer mooie en moderne uitstraling.

Zwarte keuken van Anselm Oome

Een andere, veel gebruikte, kleur voor een keuken is natuurlijk zwart. Met zwart zit je in het moderne interieur namelijk nooit verkeerd. Je kunt er voor kiezen om een heel diepe kleur zwart te gebruiken met een hoogglans, maar ook juist het tegenovergestelde. Tegenwoordig zie je namelijk steeds meer keukens die kiezen voor een mat zwarte kleur. In sommige gevallen kan het zwart hierdoor gaan lijken op een donkergrijze kleur, maar dit maakt het zeker niet minder mooi!

Andere kleuren in een moderne keuken

Uiteraard kun je het zelf zo gek niet denken voor een modern interieur. Je hoeft dan ook niet voor enkel een kleur te gaan, maar het combineren van meerdere kleuren kan net zo goed uitpakken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard witte kleur van de muren en die perfect combineren met kleuren als blauw, rood, groen of geel. Hierin kun je accessoires aan de keuken toevoegen in deze kleuren of de gehele keuken in een bepaalde kleur maken!