Msign studio
Image default
Bedrijven

Mozaiek tegels voor in de badkamer

Mozaiek tegels voor in de badkamer

Heeft u er wel eens aan gedacht om mozaiek tegels in de badkamer te plaatsen? Veel mensen gebruiken grote vierkante tegels, gewoon van die basic vierkante. Die hebben wij ook gewoon in onze badkamer. Nu we een nieuwbouw huis laten bouwen willen we het anders aanpakken. We willen een badkamer die van zichzelf al sfeer heeft, zonder dat de accessoires de ruimte sfeer geven. Daarom besloten we eens te kijken in het assortiment van Mozaiektegelwinkel. En daar werden we heel blij van!

Meer dan 250 soorten tegels

Mozaiektegelwinkel heeft meer dan 250 soorten glasmozaiek tegels in haar assortiment. Alle varianten zijn van het hoogwaardige Nederlandse merk The Mosaic Factory. Alle tegels zijn zeer aantrekkelijk geprijsd en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Heb je wel eens meegemaakt dat je tegeltjes wilde bestellen en dat per vierkante meter moest uitrekenen hoeveel je nodig hebt? Echt irritant! Hier zijn de prijzen per verpakking, zodat je niet meer om hoeft te rekenen van m2 naar verpakking. Scheelt een hoop gedoe, dus!

Nieuwe tegels in onze badkamer

We hebben voor onze badkamer uiteindelijk gekozen voor hexagon mozaiektegels in een groene kleur. Dit zijn tegeltjes met een zeshoekige vorm die vandaag de dag heel erg hip en populair zijn. Ik zag deze tegeltjes voorbij komen in verschillende woonbladen, op Instagram en natuurlijk op Pinterest.

Toen ik ze zag was ik meteen verkocht! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik heel blij was toen ik zag dat Mozaiektegelwinkel deze tegels verkoopt. En onze badkamer? Die is echt super mooi geworden!

Sfeervolle badkamer

Onze badkamer in het nieuwe huis is pas helemaal afgerond door de aannemer. De aannemer heeft ook de hexagon mozaiektegels voor in de badkamer geplaatst. We zijn er echt heel erg blij mee en krijgen altijd complimenten als we visite hebben. Ook tijdens de housewarming ontvingen we veel complimenten.

https://www.mozaiektegelwinkel.nl/