Msign studio
Gezondheid

Ongewenst zwanger

U bent ongewenst zwanger geraakt en heeft besloten dat u de zwangerschap af wilt laten breken? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare abortuskliniek waar u op professionele wijze geholpen wordt. U wilt graag ergens naartoe kunnen waar u begrepen en gerustgesteld wordt. Vanuit deze gedachte is in 1971 Beahuis & Bloemenhove kliniek opgericht. Bij ons kunnen meisjes en vrouwen terecht voor steun en advies in het geval van ongewenste zwangerschap. Wij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

Beahuis & Bloemenhove kliniek

Bloemenhove kliniek is gelegen in een rustige, groene omgeving in Heemstede. Dit zorgt ervoor dat u zich sneller op uw gemak voelt. Ook in de kliniek staat een team van vrouwelijke specialisten voor u klaar om u op te vangen en te zorgen dat u zich thuis voelt. Een abortus behandeling in onze kliniek neemt nooit langer dan een dag in beslag. U hoeft dus nooit de nacht bij ons door te brengen en kunt na de behandeling snel weer naar huis. Uiteraard willen we wel eerst zeker weten dat u zich goed genoeg voelt. Daarbij plannen we altijd een vervolgafspraak in voor nacontrole.

Abortus behandelingen

U kunt bij abortuskliniek Bloemenhove terecht voor het afbreken van uw zwangerschap in het eerste en tweede trimester. Hiervoor worden verschillende soorten behandelingen toegepast. Bij zwangerschap tot acht weken kan gebruik worden gemaakt van de abortuspil, waardoor de zwangerschap afgebroken wordt. Na acht weken is een ander soort behandeling nodig, zoals een zuigcurettage of een instrumentele abortus. Voor uitgebreide informatie over de verschillende behandelingen kunt u kijken op onze website. Hier kunt u ook het afspraakformulier invullen. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen en uw vragen kunnen beantwoorden.

https://www.bloemenhove.nl/