Msign studio
Bedrijven

Overnachten in Amsterdam Zuidoost

Wanneer je echt wilt genieten van Amsterdam moet je daar wel wat tijd voor vrijmaken, het is helemaal niet zo’n verkeerd idee om een nachtje te blijven in een heerlijk hotel. Als je vlakbij de “happening places” wilt verblijven, en toch even die welverdiende rust wilt opzoeken is Amsterdam Zuidoost de ideale plek om neer te strijken. De inwendige mens wil je uiteraard ook verwennen, een gezellig restaurant in Amsterdam Zuidoost is dan zeker niet te versmaden. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in het Courtyard Hotel, en eten in het GåRD restaurant dat zich in het hotel bevindt. Wat zijn de voordelen van een een hotel met Nordic restaurant in Amsterdam Zuidoost? Lees verder en je komt er direct achter!

 

Hotel en restaurant Amsterdam Zuidoost

Amsterdam kent verschillende wijken met ieder hun eigen karakter. Niets ten nadele van de Jordaan, Floradorp, Gulden Winckelbuurt, Osdorp, De Pijp, Oostpoort en het Westelijk Havengebied, maar wij zijn toch echt helemaal dol op stadsdeel Zuidoost. En dan met name het Amstel III gebied waar je het AMC zult vinden en de Amsterdam ArenA. Als je een scandinavisch restaurant in Amsterdam Zuidoost zoekt ben je bij GåRD aan het juiste adres. En als je toch hier bent kun je net zo goed een nachtje doorbrengen in het Courtyard hotel. Je bent toch in de buurt, haal er dan het beste uit! Wat kun je hier zoal beleven, afgezien van de Scandinavische keuken bij GåRD en de nieuwe kamers van Courtyard? Wat dacht je van onderstaande attracties?

 

Hotel en restaurant in de buurt van Amsterdam ArenA

Je hoeft niet uit Amsterdam te komen om van Ajax te houden. Er zijn in de hele wereld fans van deze voetbalclub, en met de rijke historie van Ajax is dat heel begrijpelijk. Er worden doorlopend rondleidingen georganiseerd zodat je de ArenA in al zijn glorie kunt bezichtigen.

 

Hotel en restaurant in de buurt van AFAS Live

Je bent ook in de buurt van de Heineken Music Hall, excuses, AFAS Live. De naam is anders maar de sfeer blijft als vanouds perfect voor een avond stappen. Vantevoren eerst naar een goed restaurant in Amsterdam Zuidoost, dan genieten van de nationale en internationale artiesten en vervolgens lekker slapen in het hotel dat in de buurt ligt, en toch rustig is.

 

Hotel en restaurant in de buurt van Ziggo Dome

Als we AFAS Live noemen, mogen we ook de imposante Ziggo Dome niet vergeten. Ook deze entertainment tempel met ruimte voor maar liefst 17.000 bezoekers is een feest voor alle zintuigen. Hetzelfde recept, eten, feesten, rusten. En als je er echt een leuke trip van wilt maken herhaal je dit recept zolang je kunt!

 

Hotel en restaurant in de buurt van Pathé ArenA

Als er één ding is waar ze in Amsterdam Zuidoost niet zo sterk in zijn is het maat houden. Deze Pathé bioscoop heeft 14 zalen, je vindt hier de nieuwste films op de beste schermen. Voor iedereen die graag uitgaat maar dan liever op je gemak met een flinke bak popcorn is dit de beste manier om al je zorgen te vergeten.

 

Je ziet het, alleen in Amsterdam Zuidoost is er al genoeg te beleven. Met het Courtyard hotel als uitvalsbasis en Nordic restaurant GåRD voor een heerlijke lunch of diner heb jij een stedentrip geregeld die je nooit meer zult vergeten!

 

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/