Msign studio
Relatie

Scheiden op een goede manier

Scheiden op een goede manier

Scheiden brengt veel zorgen met zich mee. Verschillende emoties van beide partijen en juridische, financiële en fiscale zorgen eisen zo hun tol. De medewerkers van Carent nemen u deze zorgen graag uit handen. Het is immers de zorg van dit bedrijf om ervoor te zorgen dat de partners op een goede manier uit elkaar gaan. Een scheiding is immers al moeilijk genoeg en het is logisch dat u erg tegen het regelen van allerlei zaken op ziet.

Er komt namelijk aardig wat bij een scheiding in Alkmaar, Purmerend, Haarlem of Zaandam kijken. Al helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn en u wenst dat de kinderen er zo min mogelijk last van hebben.

Professionele begeleiding

Bij Carent geniet u van professionele begeleiding op maat. Iedere situatie en ieder huwelijk is immers anders. Bij eens scheiding is duidelijkheid key. Het is van groot belang dat het traject soepel verloopt en er duidelijke afspraken worden gemaakt. Bijvoorbeeld over de auto, de kinderen, het huis en natuurlijk uw andere gezamenlijke eigendommen. Judith van den Nieuwenhuijsen-Duits begeleidt u graag tijdens dit traject. Hierbij geniet u van begeleiding in de vorm van advies, hulp bij fiscale zaken, mediation en coaching bij communicatie.

https://www.carent.nl/