Msign studio
Image default
Wijn

Sla uw slag: laat een uniek wijn cadeau bezorgen

Wie denkt aan wijn, denkt aan gezellige avonden met vrienden. Bier is meer geschikt als drank voor in de kroeg, maar wijn is ideaal voor de iets meer stijlvolle onderonsjes. De kracht van wijn is dat dit ideaal te combineren is met uw eten en de smaakbeleving kan verbeteren. Dan moet u natuurlijk wel de goede wijn uitkiezen. Kiest u verkeerd, dan zal uw maaltijd raar smaken. Gelukkig krijgt u bij Wijnhuis Oktober een uitgebreide beschrijving van de gerechten die aansluiten bij de wijn. Wijn cadeau laten bezorgen? Dat is altijd raak. Ook kunt u bij dit wijnhuis de beste alcoholvrij wijn online bestellen. Beste alcoholvrij wijn online bestellen zegt u? Jazeker, dat is wijn voor alle leeftijden. Wijn voor iedereen: jong en oud. Een wijn cadeau laten bezorgen is ideaal voor de feestdagen, zowel voor anderen, als voor jezelf.

Verzending van uw wijnpakket 

Verzending van uw wijnpakket Uw wijn cadeau laten bezorgen gaat heerlijk snel. Eigenlijk wordt de wijn al verzonden zodra de betaling eenmaal binnen is. In de praktijk mag u uw wijn al de volgende dag op de stoep verwachten. Of u nu alcoholhoudende of de beste alcoholvrij wijn online gaat bestellen: het is altijd feest. Als extraatje wordt een bestelling vanaf 12 flessen gratis bezorgd. Dat geldt ook voor een bestelling van minder dan 12 flessen die de totale waarde van 75 euro heeft overschreden. U kunt kiezen uit een brede selectie wijnen, zoals Spaans, Zuid-Afrikaans, Italiaans of “klassiek” Frans. U bestelt de wijn eenvoudig online en laat het als wijn cadeau bezorgen.

Verras familie of vrienden

Verras familie of vrienden De ideale manier om kennissen, vrienden of familie te verrassen (met de feestdagen)? Aan de hand van een heerlijke fles wijn natuurlijk. Als u een wijn cadeau laat bezorgen wordt dit van fraaie verpakking voorzien. Laat weten welke fles u verzonden wilt hebben, ook als dit alcoholvrije wijn is. Krijg een uitgebreide keuze van beste alcoholvrij wijn om online te bestellen.