Msign studio
Zakelijke dienstverlening

Social media uitbesteden? Your Business Online

Facebook uitbesteden kan de werkdruk per direct verlagen. Als je vertrouwt op de diensten van Your Business Online kan het tevens extra resultaten opleveren. Facebook geldt nog steeds als leading en trending als het om social media gaat.

Facebook

Het platform, bekend van de blauwe f en de likes, kent 10,8 miljoen Nederlandse gebruikers. Zeker als je een brede doelgroep heeft, is Facebook een must. Facebook fans variëren in leeftijd van 13 tot 65+ en wonen verspreid over alle provincies. Instagram en Whatsapp vallen onder de vleugels van Facebook, dus de reikwijdte gaat zelfs nog verder. Je kunt ervan uitgaan dat ook jouw doelgroep dagelijks actief is op Facebook.

Wees zichtbaar

Een veelgehoorde kreet als het om social media marketing gaat, is ‘wees zichtbaar’. Maar wat houdt dat nu precies in? Dit is een niet zomaar te beantwoorden vraag. In feite is het antwoord verschillend voor ieder bedrijf, afhankelijk van het product, de dienst en de campagne. Wil je meer uit Facebook halen? Het Your Business Online-team maakt er werk van!

Waarom uitbesteden?

Waarom zou je het bijhouden van social media uitbesteden? Misschien omdat het je tijd, werk en zorgen scheelt- en niet te vergeten, veel oplevert! Bij social media anno 2018 is het de kunst keer op keer, het liefst dag in dag uit, creatief op te vallen. Dit is voor jou waarschijnlijk een taak die erbij komt, naast de dagelijkse routine. Het team van Your Business Online wil graag bijspringen. Wij leven en ademen social media, ook jouw social media!

Om uiteen te zetten wat wij allemaal voor je kunnen doen, nodigen we je uit langs te komen. We zijn gevestigd aan de Ambachtlaan 33 in Etten-Leur. Oprichters van Your Business Online Dirk Foesenek en Joeri Peeters horen graag van je. Het telefoonnummer en emailadres van Dirk zijn 06-12656641 en dirk @ yourbusinessonline. nl. Dit zijn de gegevens van Joeri: 06-15867064, joeri @ yourbusinessonline. nl.

 

https://www.yourbusinessonline.nl/