Msign studio
Image default
Bedrijven

Taxatie van je woning in Vlaardingen

Heb jij een woning in Vlaardingen of omstreken waar je een taxatie op wilt laten uitvoeren? Dan ben je bij Heintz Makelaars aan het juiste adres. Een huis laten taxeren betekent dat de huidige waarde daarvan wordt vastgesteld door een erkende taxateur. Deze waardebepaling is een officiële waardebepaling, in tegenstelling tot waardebepalingen die vaak gratis voor makelaarskantoren aangeboden worden. Hier komen veel factoren bij kijken. Daarom dient de taxatie door een taxateur gedaan te worden en kun je dit niet zelf doen. Heintz Makelaars kan de taxatie als gecertificeerd en beëdigd NVM makelaar voor jou uitvoeren.

Waar wordt tijdens de taxatie op gelet?

De taxateur kijkt tijdens de taxatie naar allerlei verschillende factoren om de waarde van een woning goed te kunnen bepalen. Deze bevindingen worden vervolgens in het taxatierapport vastgelegd, dat je als bewijs kunt gebruiken dat jouw woning daadwerkelijk die bepaalde waarde heeft als je besluit je huis te verkopen. Onder meer de volgende factoren worden onderzocht:

  • Bouwstijlen
  • Materialen
  • Ligging
  • Bodem toestand
  • Verandering in de wijk (nu en in de toekomst)
  • Manier van bewoning
  • Bijgehouden onderhoud en staat

Deskundige en onafhankelijke taxateurs

Heintz Makelaars is een makelaarskantoor dat gevestigd is in Vlaardingen. Wij werken met deskundige en onafhankelijke taxateurs, die op professionele wijze de waarde van je woning kunnen bepalen. Deze onafhankelijkheid, deskundigheid en nauwkeurigheid heeft ervoor gezorgd dat mensen al jaren onze makelaardij inschakelen voor taxaties van hun woningen. Dat wij daarvoor scherpe tarieven hanteren heeft ook zijn steentje bijgedragen. Ons kantoor is bij het NWWI aangesloten. Dat is het Nederlands Woning Waarde Instituut, een keurmerk voor taxateurs. Doordat wij lid zijn van dit instituut kunnen we aantonen dat we aan de strenge eisen voldoen.

Neem contact op voor meer informatie

Voor meer informatie over het laten taxeren van je woning kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-460 12 11 of middels het online contactformulier. Bezoek ook gerust onze website voor meer informatie.

https://www.heintz.nl/

Gerelateerde artikelen

Mooi natuursteen in Haren

Leren is door de zure appel heen bijten

Visgraat tegels