Msign studio
Image default
Gezondheid

Tekenen en symptomen dat je niet lekker in je vel zit.

De meest voorkomende tekenen en symptomen dat je niet lekker in je vel zit.

Angst of depressie
Iemand die veel last heeft van angst of depressieve klachten zit vaak niet lekker in z’n vel. Dit heeft er alles mee te maken dat je dopamine laag is en je daardoor negatieve klachten ontwikkelt. Uiteindelijk wil je natuurlijk weer lekker in je vel zitten. Dit kun je doen door positief te blijven.

Stressklachten
Er zijn vele stressklachten die om de hoek komen kijken op het moment dat je niet lekker in je vel zit. Een aantal klachten kunnen zijn: een opgejaagd gevoel, paniekaanvallen, angstklachten, hoofdpijn, buikpijn. Het is belangrijk om te achterhalen waarom je niet lekker in je vel zit. Wat is dat? Wat zorgt daarvoor? Ontdek dat en je ontdekt ook waar de stress vandaan komt.

Je bent minder vaak positief
Positiviteit is een heel belangrijke eigenschap voor ons om ons beter te voelen. Positiviteit maakt nieuwe dopamine aan waardoor jij jezelf beter kunt voelen. Het helpt om positief te blijven denken en altijd uit te gaan van het beste. Je zult zien dat je daarmee stapje voor stapje jezelf beter gaat voelen.

Lukt het niet om positief te blijven? Probeer dan eens een meditatie over positiviteit. Het helpt om even je ogen te sluiten en weer te voelen.

Meer lezen? Lees dan dit artikel van Nick de Waard. In dit artikel gaat hij dieper in over wat het inhoudt om niet lekker in je vel te zitten.

Voor alles is een oplossing. Veel succes!