Msign studio
Image default
Bedrijven

Telemarketing specialist

Telemarketing specialist

Is jouw sales afdeling aan het stagneren? Weet je niet waar je nieuwe klanten vandaan moet halen? Teleleads lost jouw problemen op. Als telemarketing bedrijf zijn wij gespecialiseerd in telefonische acquisitie en leadgeneratie. Namens jouw bedrijf kunnen wij aan de slag gaan om jouw salesafdeling te ondersteunen. Zo zorgen we voor meer goede leads, die je vervolgens zelf met je expertise kunt binnenslepen!

Onze diensten

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende aspecten. Door middel van dataverrijking zorgen we voor actuele informatie over leads en klanten. Deze leads kunnen we vervolgens door middel van koude acquisitie gaan benaderen. We bellen de lead dan namens jouw onderneming op om een afspraak te maken. Ook kunnen we enkel het genereren van B2B leads voor onze rekening nemen. Ondersteuning nodig met de sales? Probeer dan ook eens onze sales training!

Hungry like wolves

Teleleads is de ideale B2B partner op het gebied van sales en telemarketing. Wij beschikken over telemarketeers die over veel ervaring, enthousiasme en expertise beschikken. We zijn hongerig als wolven en als jouw sales partner zul je daar de voordelen van genieten. Zo maken wij kwalitatieve afspraken, dankzij onze klantgerichte en proactieve houding.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend verder te informeren. Bel ons op 088 000 85 75 en wie weet kunnen we een keer om tafel gaan met elkaar.

https://www.teleleads.nl/