Msign studio
Image default
Zakelijk

Twee tips voor een moderne kantoorinrichting

Twee tips voor een moderne kantoorinrichting

Veel mensen zijn op zoek naar een moderne kantoorinrichting. Maar wij gaan daarbij nog net even dat stapje extra. Wij noemen het een duurzame kantoorinrichting omdat het zowel modern als gezond is. De eerste tip is om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Deze zorgt voor een goede houding, maar je kuint jezelf hiermee ook makkelijk verplaatsen. Als tweede tip raden wij de zoutlamp aan. Naast een rustgevend effect zorgt deze lamp ook voor het verdwijnen van nare geurtjes. Vooral mensen met allergie of plekken waar gerookt wordt hebben hier baat bij.

Een prettige bureaustoel kopen voor op kantoor

Een goede ergonomische bureaustoel is niet alleen goed voor de medewerker, maar ook voor de baas. De medewerker zijn ziekteverzuim zal aanzienlijk gaan dalen. Maar ook zijn ze meer gemotiveerd doordat ze minder pijn hebben tijdens het langdurig zitten. Daarnaast vinden alle medewerkers het fijn als hun wensen centraal staan binnen een bedrijf. Het hoeft niet veel te kosten om van beide kanten er iets uit te kunnen halen. Werknemers zullen langdurig in dienst willen blijven. Dit zorgt voor een vertrouwd gezicht bij de klanten, maar ook een groei in jouw bedrijf. Klanten krijgen een beter beeld van jouw als bedrijf of organisatie en dit resulteert in meer verkopen en omzet.

Bovendien staat het voor de klanten die een bedrijf binnenkomen ook representatief. Zij zien dat de medewerkers verzorgd en gemotiveerd worden. Dit doet de klant weer motiveren om eerder een aankoop bij jou te doen. Het spreekwoord luidt niet voor niets wie goed doet goed ontmoet. Zo heb jij als ondernemer ook minder stress door het lage ziekteverzuim. En bovendien kun je jezelf gaan focussen op belangrijke dingen zoals het laten groeien van het bedrijf.

Wat voegt het toe

Een ergonomische stoel voegt veel toe. Zo voorkomt het voornamelijk rug en nekklachten, maar ook andere spierklachten worden hierdoor voorkomen. Daarnaast hoef je met een ergonomische stoel ook niet langer meer stil te zitten. Veel mensen krijgen een vervelend gevoel als ze langer als 30 tot 60 minuten moeten zitten. De ergonomische stoel is heel verplaatsbaar en daardoor kun je ook lekker even met de benen werken. Deze stoelen kun je tevens helemaal naar lichaam in stellen. Op de lange termijn houdt je zo een goede houding aan en daardoor zit je ook stuk beter in je vel. Bovendien is dit ook een stuk gezonder voor je gezondheid. Een comfortabele zithouding zorgt ook voor een hogere productie en daardoor krijg je meer werk af in minder tijd. En zo kunnen we nog wel uren doorgaan overal alle voordelen…

Decoratie zoals een zoutlamp verhogen het geluksgevoel

Een mooie zoutlamp heeft ook een belangrijke functie voor de gezondheid. Hij wordt namelijk veel gebruikt voor het zuiveren van de lucht in een ruimte. Daarnaast straalt hij een rustgevend gevoel uit en daardoor kan je ook wat beter ontspannen. Tevens stralen deze lampen een warmte uit waarmee ze vocht kunnen laten verdampen. Het bereik is best groot wanneer je hem voor een lage tijd aan hebt staan. Ook mensen met allergieën zweren bij deze lampen. Dit komt doordat ze alles van stof, rook en nare geurtjes op een bepaald oppervlak kunnen doen verdwijnen.