Msign studio
Image default
Bedrijven

Verschillende verpakkingsmaterialen

Het is heel erg belangrijk om inpakmateriaal te gebruiken wanneer u een pakketje verzendt, hiervoor zijn heel erg veel mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is noppenfolie. Dit zorgt ervoor dat het pakketje veilig verzonden kan worden en veilig ook aankomt op de juiste bestemming. Er zijn ook andere soorten verpakkingsmateriaal. Als u dus iets wilt verzenden met de post, kunt u altijd online kijken welk inpakmateriaal het beste bij uw pakketje past. Heb je namelijk een breekbaar pakketje in het belangrijk dat je deze goed verpakt. Is je pakketje minder breekbaar heb je iets minder beschermend materiaal nodig.

 

Verschillende postbedrijven

U maakt ook vast veel gebruik van postbedrijven toch? Het is namelijk in de coronatijd heel fijn om de pakketjes bij u thuis te laten bezorgen, zo hoeft u niet naar de winkel waardoor u nu niet besmet kan raken met het coronavirus. Er zijn verschillende postbedrijven waar u gebruik van kan maken. De populairste van Nederland is PostNL. Dit bedrijf is actief in de Benelux. Andere bedrijven zijn de Britse Royal Mail, Sandd, de Belgische Bpost en het Duitse bedrijf DHL. Postbedrijven zijn ook verantwoordelijk om jouw pakket heel te bezorgen, maar het begint natuurlijk bij jouw inpakkunsten. Je kunt beter te veel noppenfolie aanschaffen dan te weinig!

 

DHL is een voorbeeld van een Duits logistiek bedrijf. Het bedrijf is het grootste bedrijf in zijn sector met ruim 480000 werknemers in meer dan 220 landen.

 

Nederlands postbedrijf: PostNL

PostNL is het nationale postbedrijf van Nederland. Het bedrijf is voorgekomen uit de PTT, een staatsbedrijf dat zich naast postbezorging ook bezighield met telefonie en telegrafie. Het bedrijf is als sinds 1799 verantwoordelijk voor de bezorging van briefpost. Ze zijn dus al 220 jaar aan het bezorgen in de Benelux. Dit hebben ze te voet, te paard en later met de posttrein gedaan.  Ze gaan dus al een hele tijd mee! Ze hadden in het begin ook andere namen; PTT-post, TPG Post en daarna TNT Post. Sinds 2011 zie je de oranje bezorgers in elke hoek van de straat onder de naam PostNL.

https://verpakgigant.nl/product-categorie/noppenfolie/