Msign studio
Image default
Bedrijven

Voor meer efficiëntie in het magazijn

Wij hadden een heel erg groot magazijn dat niet per se heel erg efficiënt werkte. Daar begonnen ik en mijn werknemers ons steeds meer aan te storen. Er gebeurden met regelmaat ongelukken die voorkomen konden worden door de juiste inrichting van een magazijn. Echt zo onnodig! Daarom besloten we om de specialisten en ingenieurs van DPV Montage in te schakelen. De medewerkers van dit bedrijf beschikken namelijk over alle kennis en inzichten om de ruimte zo praktisch en veilig mogelijk in te delen. Daar vertellen we in dit blogartikel meer over.

Vakkundig magazijninrichting monteren

Een magazijninrichting monteren is geen klus die iedereen zomaar even zelf uitvoert. Daarvoor heeft u veel ervaring nodig. De medewerkers van DPV Montage hebben jarenlange ervaring in het vak en weten als de beste hoe ze voor een maximale opslagcapaciteit zorgen. Alle wijzigingen in de opslagcapaciteit die zij doorvoeren, gaan niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid.

Alles behalve zelfs! Het doel? Ervoor zorgen dat de ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt, zonder dat het af doet aan de veiligheid en de gebruiksvriendelijkheid voor de vele magazijnmedewerkers.

Is keuren verplicht?

Nu rest alleen nog de vraag: is keuren verplicht? Daar kunnen we heel kort antwoord op geven! Het is door de Arbo wetgeving verplicht gesteld om een jaarlijkse controle van de magazijninstellingen te laten uitvoeren. Hierbij is een bepaalde Europese norm leidend.

Dit is de Europese Norm NEN-EN 15635:2008 om precies te zijn. Maar wat houdt deze norm in? Deze norm geeft richtlijnen voor de operationele aspecten. Bijvoorbeeld de aspecten die een rol spelen bij de structurele veiligheid van stalen en andere stellingen.

Echt een aanrader

Op zoek naar een bedrijf dat ervoor zorgt dat u het maximale uit de ruimte van uw magazijn haalt? Neem eens contact op met de medewerkers en laat u gerust eens informeren. De medewerkers kunnen u dankzij hun jarenlange ervaring perfect meer vertellen over de voordelen en over de mogelijkheden. Daarnaast kunt u voor het bekijken van de mogelijkheden ook eens rondsnuffelen op de website en inspiratie opdoen.

https://www.dpvmontage.nl/