Msign studio
Gezondheid

Voortaan ontspannen naar de tandarts

Zoek jij een moderne, vakkundige tandarts in Culemborg? Tandartsenpraktijk Culemborg zal je zeker bevallen! Deze jonge praktijk wordt geleid door Dennis Webhofer en Daisy Webhofer-Hendrix. Persoonlijke aandacht voor de cliënt staat bij hen op nummer 1. Daarnaast vinden zij het uitermate belangrijk de nieuwste behandeltechnieken aan te bieden. Het vak van tandarts is namelijk continu in beweging. De tandartskamers zien er fris, schoon en verzorgd uit en zijn voorzien van professionele apparatuur. Wat voor klachten je ook hebt, je kunt terecht bij Tandartsenpraktijk Culemborg. Je wordt op een vriendelijke manier geholpen en krijgt bij alles duidelijke uitleg. Wil je je partner en/of kinderen ook inschrijven, geen enkel probleem. Het hele gezin is meer dan welkom.

Periodieke controle

De periodieke controle zit er weer aan te komen. Veel mensen kunnen hier enorm tegenop zien. Wil jij voortaan met een gerust hart naar de tandarts, zonder zenuwen en stress? Dennis en Daisy van tandartsenpraktijk Culemborg staan voor je klaar. Zelfs het maken van een röntgenfoto of een vullen van een gaatje zal geen obstakel zijn!

Voor het gehele gezin!

Voor kinderen maakt Tandartsenpraktijk Culemborg gebruik van een speciale methode ‘Gewoon Gaaf’. En inderdaad; voor kinderen is het gewoon gaaf om naar deze tandartsen te gaan! Kinderen leren op een speelse, maar verantwoorde manier poetsen. Ze krijgen uitleg over hun gebit en hoe ze dat zo gezond mogelijk kunnen houden. En je op zoek naar een vriendelijke en kundige tandarts in de omgeving van Culemborg? Bij deze ben je uitgenodigd snel een keer langs te komen voor een eerste kennismaking.

Tandartsenpraktijk Culemborg
Costerweg 3
4104 AJ Culemborg
0345-473396

https://www.tpculemborg.nl/