Bergen op Zoom heeft een unieke en centrale ligging en is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Vanuit Bergen op Zoom ben je binnen een half uur in Antwerpen, Rotterdam of Zeeland. Buiten dat de ligging centraal ligt om naar andere steden te gaan is er in Bergen op Zoom zelf ook genoeg te beleven.

Wat te doen in Bergen op Zoom

Er is dus genoeg te doen; hou je van groen en mooie planten? Dan is het tuincentrum in halsteren De Sfeertuin een goede keuze om eens langs te gaan. Zij liggen op de grens van Bergen op Zoom en halsteren. Dit is een kleinschalig tuincentrum, maar wel met een zeer groot assortiment tuinplanten. Je kan hier ook terecht voor een heerlijk bakje koffie. Buiten een mooi tuincentrum is er nog de boulevard waar je lekker langs het strand kan lopen, kan genieten van een strandtent aan het water en mocht je nou je zonnebril zijn vergeten; niet getreurd want op de Bergse plaat heb je een winkelcentrum. In het kleinschalige winkelcentrum vindt je een bakker, een pizzeria, een supermarkt, een opticien in Bergen op Zoom etc.

Monumenten in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom staat bekend om de oude stadsmuur, het Markiezenhof en de grote markt. De stad zit vol met monumenten en bezienswaardigheden en kent een rijkelijke geschiedenis.

Verhuizen naar Bergen op Zoom of je bedrijf vestigen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een mooie, rustige stad en daarom verhuizen er veel gezinnen naar Bergen op Zoom. Ook voor bedrijven liggen er veel kansen zolang ze maar goed met hun marketing in spelen op de omgeving. Wil je komen wonen in Bergen op Zoom? Zoek dan een Makelaar in Bergen op Zoom met veel kennis en ervaring in Bergen op Zoom. Je kan namelijk niet genoeg ervaring in Bergen op Zoom hebben aangezien er veel te ontdekken is.

http://allinone-media.nl/